Potato buns er de bedste burgerboller

I Sverige finder du restaurantkæden Bastard Burgers, som har specialiseret sig i gourmetburgere. Bastard Burgers slog dørene op til den første restaurant i Luleå i 2016 og tæller i dag mere end 50 restaurantermed flere på vej. 

Idéen bag Bastard Burgers begyndte hos en lille gruppe venner, som syntes, at der manglede gode burgere i Luleå. I dag tæller kæden mere end 600 ansatte, og flere nye restauranter er på vej. Hos Bastard Burgers brænder de for at lave burgere i den allerbedste kvalitet, og det gennemsyres i alt, hvad de serverer.  

”Der skal være en mening i alt, hvad vi foretager os, og derfor følger vi vores ledetråde; passion, kvalitet og kultur. Samtidig er vi konsekvente med alt, hvad vi laver. Vi serverer godt kød, gode dressinger og de bedste burgerboller. Vores gæster skal ikke være overmætte men gå veltilpasse herfra. Det er opskriften på en god burger. Simpelt, men sandt,” siger William Engman, COO, Bastard Burgers. 

 

Opskriften på den bedste burgerbolle 

”Vi har valgt at anvende potato buns som burgerbolle. Den har et godt bid, en luftig krumme og en smag, der er perfekt balanceret til alle vores burgere. Det er simpelthen den bedste burgerbolle på markedet – ganske enkelt et virkelig godt burgerbrød,” siger William Engman. 

Hos Schulstad mener vi samtidig, at det er praktisk, at denne bolle også er egnet til veganere. Således bliver smagsoplevelsen den samme for burgere både med og uden kød.   

Du kan de den lækre og populære potato bun her  

 

Hvilken burger sælger bedst? 

Vi har adspurgt William Engman om, hvilken burger der sælger bedst hos Bastard Burgers. Svaret fra William er klart, ”London! London-burgeren er en bistroburger med potato bun, med Bastard Burgers egen trøffelmayonnaise, syltede rødløg, sprød salat, pepperjack cheese og cheddar. Trøffel er trenden lige nu, og er især populær hos pigerne. Og så er folk vilde med ost. Jo mere ost jo bedre.” 

William Engman tilføjer, “Vores kok, Jonas, har lavet sin egen fortolkning af 'London' Vi serverer selvfølgelig også sideorders og vores egne dressinger. Vores signatur-dressing er Bastard-dressingen – en klassisk burgerdressing, som hjemmerøres i hver restaurant.” 

Du kan finde opskriften på 'Okse Burger London Style' lige her. 

Desuden kan du finde tre opskrifter på lækre sideorders her eller finde inspiration til en signatur-dressing. Find inspiration her

 

Veggie burgere tiltrækker nye kundetyper 

Når Bastard Burgers kører kampagne på en af deres plantebaserede burgere, ser de at salget fordobles, uden at salget af burgere med kød går ned. Det viser, at man med veganske burgere på menuen tiltrækker nye kundetyper, og at kunderne tilvælger det veganske. 

“Vi tror på, at vi fremover vil sælge lige mange burgere med og uden kød. Vores burgere med kød udgør 80 % af salget. Vores 100 % veganske menu udgør 20 % af salget. I storbyerne er salget af de veganske burgere oppe på hele 30 %,” udtaler William Engman. 

 

Kun det bedste er godt nok 

Hvad er så hemmeligheden bag Bastard Burgers store succes? Svaret er kvalitet i alle elementer samt en konstant søgen efter det bedste – både råvarer og medarbejdere.  

”Vi gør meget ud af at formidle vores ånd og mission til det personale, vi ansætter og samarbejder kun med de bedste. Vi har fra starten af samarbejdet med hjemmesiden Burgerdudes, som hele tiden er på jagt efter verdens bedste burgere. I 2018 startede vi et samarbejde med Jävligt Gott, som er Sveriges største veganske madblog. Samarbejder af den slags, med de bedste leverandører og dygtigt personale udgør tilsammen inspiration,” slutter William Engman. 

Vil du vide alt om burgeren anno 2020? Smagen, konsistensen og nye krav til de plantebaserede varianter.

3  matchende resultater
225842 Potato Burger Bun 80 g 120 mm, skaaret_original Ny
225842

Potato Burger Bun Gold, skåret

80 g / stk.
200973_Potato_burgen_bun_OPV_MED2
200973

Potato Burger bun

72 g / stk.
218397 Potato slider skaaret komprimeret
218397

Potato Slider, skåret

30 g / stk.
Loading...

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver