Seks veje til øget sandwichsalg

Mange forbinder oftest en sandwich med frokost, hvorfor det kan være en udfordring at få flere kunder i butikken udover frokosttid. Vi giver dig her seks tips til, hvordan du kan øge dit sandwichsalg.

 

#1 Gør det nemt

Frokostpausen er ofte kort, og kunderne skal have deres mad i en fart. Menuer gør det nemt og hurtigt for dine kunder at vælge – og hvis maden i forvejen allerede er pakket, er den lynhurtig at tage med. Både til den enkelte eller hele kontoret.  

Du kan gøre det endnu nemmere for kunderne ved at give dem mulighed for at bestille på forhånd via click & collect

 

 

#2 Tiltræk morgenfolket

Tilbyd nem, sund og proteinrig morgenmad on-the-go og side orders som fx frisklavede juicer, smoothies og friskskåret frugt. Nogle kunder vil måske allerede fra morgenstunden købe en sandwich med til frokostpausen og små sunde eftermiddagssnacks til senere på dagen.

Måske kan du endda friste dem til at komme igen senere for at købe en sandwich med hjem til aftensmad.

 

#3 Giv rabatter

Alle elsker gode rabatter. Så beløn dine trofaste kunder og skab endnu mere loyalitet gennem rabatter – fx via et stempelkort, hvor kunden får den tiende sandwich gratis. Du kan også vælge at sætte fokus på dit sandwichsalg i de mindre travle perioder fx ved at give rabat i morgen- og aftentimerne. Overvej også at give studierabat, virksomhedsrabat, rabat til lokale klubber – eller andre større grupper, som du gerne vil tiltrække til din forretning.   

 

#4 Team op

Er der butikker eller steder i dit nærområde, som du gerne vil kobles sammen med, kan du med fordel indgå et samarbejde. Begge parter kan drage nytte af, hvad I hver især kan tilbyde hinandens kunder – og samtidig kan begge parter øge sin indtjening. Det kan fx være et samarbejde med byens bedste koncertsted eller den lokale biograf. Du kan også indgå en aftale med et fitnesscenter med fokus på sunde alternativer, hvor medlemmerne af centret ovenikøbet får rabat i din forretning.

 

 

#5 Tilbyd giveaways

Skal du introducere en nyhed - fx en ny sandwich eller en ny menu, så overvej at udlevere små gratis smagsprøver. Det er en oplagt mulighed til at få fortalt kunderne om en nyhed. 

 

# 6 Vis hvem du er

Vi kan alle sammen bedst lide at købe en sandwich fra et sted, der drives af passionerede mennesker. Vær ikke bange for at vise din personlighed og den mad du brænder for at lave fx på de sociale medier. Din historie er unik – så brug den! 

Fortæl fx om månedens sandwich, og hvorfor du har valgt en bestemt sammensætning af råvarer, hjemmelavet mayonnaise eller andre specialiteter.

3  matchende resultater
216821 Soft sandwichboller_mørk_komprimeret
216821

Soft sandwichbolle mørk, skåret

120 g / stk.
216820 Soft sandwichboller_lys_komprimeret
216820

Soft sandwichbolle lys, skåret

120 g / stk.
200833 Oekologisk Sub  m. drys skaaret_komprimeret
200833

Økologisk Sub m/drys, skåret

140 g / stk.
Loading...

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver