216821 Soft sandwichboller_mørk miljø
Varenummer:216821

Soft sandwichbolle mørk, skåret

120 g / stk.

Sandwichbolle bagt i stenovn med kartoffelflager, hørfrø og græskar- og solsikkekerner i dejen samt rundhåndet drys af samme slags kerner og frø på toppen. Et lækkert, rustikt udseende hvor både krumme og skorpe har en blød, saftig karakter og kort bid. Skorpen har en ristet duft, mens krummen har en åben poring og luftig konsistens. Smagen er fyldig og nuanceret med struktur fra frø og kerner samt let syrlige noter fra malt. Let at spise, bevarer friskhed og kvalitet efter tilberedning. Forskåret og klar til brug efter optøning. Produktet er bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 46 stk i hver.

Ingredienser

HVEDEMEL, vand, kartoffelflager 6,5%, sirup, rapsolie, græskarkerner 3%, solsikkekerner 2%, hørfrø 2%,BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, gær, druesukker, fortykningsmiddel (E412), inaktiv gær, emulgator (vegetabilsk E472e, E471), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø og mælk.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Sesamfrø
  • Mælk

Opbevaring og håndtering

Ved –18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning

Optøs på en bageplade ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i plastpose natten over på køl. Produkterne er herefter klar til servering. Kan bages max 3 min. ved 190°C i varmluftsovn..

Fortoldningskodeks 19059070
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 301 kcal
Energi, kJ 1267 kJ
Fedt 8.2 g
- heraf mættede fedtsyrer 1.4 g
Kulhydrater 46 g
- heraf sukkerarter 5.6 g
Kostfibre 3.8 g
Protein 8.9 g
Salt 1 g
216821 Soft sandwichboller_mørk
denmark-fl9_1 Stenovnsbagt_DK
Ideel til
Frokost Aftensmad