216822 Soft sandwichboller_øko miljø
Varenummer:216822

Soft sandwichbolle økologisk, skåret

120 g / stk.

Økologisk sandwichbolle bagt i stenovn af bl.a. durum hvedemel og havregryn og drys af durum hvedemel på toppen. Mild, åben krumme med fin balance mellem søde og syrlige noter. Et flot rustikt udseende, hvor både krumme og skorpe har en blød, saftig karakter og et kort bid. Et sandwichbrød der er let at spise, bevarer friskhed og får det bedste frem i alle ingredienser. Forskåret, klar til brug efter optøning. Produktet er bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 46 stk. i hver.

Ingredienser

*HVEDEMEL, vand, *HAVREGRYN 5%, *granuleret rørsukker, *solsikke- og rapsolie, salt tilsat jod, *DURUMHVEDEMEL, *HVEDEGLUTEN, gær, inaktiv gær, fortykningsmiddel (E412), *HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af seamfrø og mælk. *Økologisk.

Allergener

Indeholder
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Mælk
  • Sesamfrø

Opbevaring og håndtering

Ved –18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning

Optøs på en bageplade ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i plastpose natten over på køl. Produkterne er herefter klar til servering. Kan bages max 3 min. ved 190°C i varmluftsovn.

Fortoldningskodeks 19059080
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 273 kcal
Energi, kJ 1154 kJ
Fedt 3.8 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.5 g
Kulhydrater 50 g
- heraf sukkerarter 4 g
Kostfibre 3 g
Protein 8.2 g
Salt 1 g
216822 Soft sandwichboller_øko
Stenovnsbagt_DK denmark-fl9_1 redOrganic biological-food1
Ideel til
Frokost Aftensmad