Soft sandwichbolle økologisk, skåret
120 g / stk.
Økologisk sandwichbolle bagt i stenovn af bl.a. durum hvedemel og havregryn og drys af durum hvedemel på toppen. Mild, åben krumme med fin balance mellem søde og syrlige noter. Et flot rustikt udseende, hvor både krumme og skorpe har en blød, saftig karakter og et kort bid. Et sandwichbrød der er let at spise, bevarer friskhed og får det bedste frem i alle ingredienser. Forskåret, klar til brug efter optøning. Produktet er bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 46 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
*HVEDEMEL, vand, *HAVREGRYN 5%, *sukker, *solsikke- og rapsolie, salt tilsat jod, *DURUMHVEDEMEL, *HVEDEGLUTEN, gær, inaktiv gær, fortykningsmiddel (E412), *HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af seamfrø og mælk. *Økologisk.Allergener
Indeholder
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Mælk
- Sesamfrø
Opbevaring og håndtering
Ved –18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning
Optøs på en bageplade ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i plastpose natten over på køl. Produkterne er herefter klar til servering. Kan bages max 3 min. ved 190°C i varmluftsovn.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
Wholesaler
BC Catering | 311949 |
---|---|
AB Catering | 311949 |
Dagrofa Foodservice | 285177 |
Hørkram | 17920032 |
Inco | 311949 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 285 kcal |
Energi, kJ | 1202 kJ |
Fedt | 4.0 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.6 g |
Kulhydrater | 51 g |
- heraf sukkerarter | 3.9 g |
Kostfibre | 3.9 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 1.0 g |