Økologisk Kernefryd rugbrød

Nyhed udviklet i samarbejde med Kornkammeret

Hæv din ØKO-grad med Økologisk Kernefryd nyhederne

Har du et mål om at hæve øko-graden i dit køkken? Så er vores økologiske rugbrød en fremragende og velsmagende kilde til mere økologi på menuen.

Hos os finder du både økologiske rugbrød i skiver og bagepose og som helbrød, så du kan vælge den løsning, der passer bedst til dit behov.

Her kan du læse mere om vores økologiske Kernefryd-nyheder, som er udviklet i samarbejde med Kornkammeret.

Økologisk Kernefryd i skiver og bagepose

Økologisk Kernefryd Rugbrødet i skiver og bagepose er det oplagte valg til dig, der ønsker nem og hurtig håndtering. 

Når du bager vores skiveskårede rugbrød i bageposen, får du et rugbrød med bløde skorper og saftig krumme. Det er helt perfekt til dig, der serverer smørrebrød. 

 

Køb Økologisk Kernefryd Rugbrød i skiver og bagepose her

Økologisk Kernefryd Rugbrød

Duften af nybagt rugbrød vækker appetit og tiltrækker gæster - og så klæder enhver brødkurv. Kernefryd Rugbrødet som helbrød er til dig, der vil nyde et rugbrød med sprød skorpe og saftig krumme.

Når rugbrødet er kølet af, er det nemt at skære i skiver til buffeten eller din tapastallerken. 

 

 

Køb Økologisk Kernefryd Rugbrød som helbrød her.

Rugbrød har et lavt klimaaftryk

Rug er en udbytterig og hårdfør kornart, som dyrkes på bæredygtig vis i Danmark – med lavest muligt forbrug af energi, vand og gødning. 

Det giver et godt udgangspunkt, når vi bager vores rugbrød af dansk dyrket rug – på vores bagerier i Avedøre og Pandrup.

Den store klimadatabase (Concito)

Dansk, kompromisløst rugbrød

Vi har bagt rugbrød siden vores grundlægger, Viggo Schulstad, åbnede sit første bageri i 1880. I dag bager vi alle vores rugbrød på vores danske bagerier i Pandrup og Avedøre.

Vi bager rugbrød af vores egen rugsurdej, af dansk rug, som er dyrket af landmænd, der alle lever op til vores høje
kvalitetskrav.

Kornet maler vi på vores egen mølle i Vejle, som er 100 % drevet af vindenergi.

Læs mere om vores historie

Flere artikler, du måske vil synes om ...

Sådan bruger du rugbrødet fra morgen til aften – og til sidste krumme

GUIDE: Find det rugbrød, der matcher dit behov

Groft sagt alt du skal vide om fuldkorn

Er fuldkorn bæredygtigt?