Økologisk Kernefryd Rugbrød i skiver og bagepose
700 g / stk.
I samarbejde med Kornkammeret har vi udviklet det smagfulde Økologisk Kernefryd Rugbrød i skiver og bagepose. Kernefryd er bagt på økologisk, dansk rugmel og smækfyldt med økologiske kerner og hørfrø, der giver krummen en skøn, afbalanceret smag og et godt, saftigt bid. Økologisk Kernefryd Rugbrød er skåret i skiver og pakket i bagepose, som gør det nemt for dig at håndtere og servere ensartede skiver. Du bager rugbrødet fra optøet stand i bageposen – og først når det er kølet af, og du skal bruge brødet, fjerner du clipsen. På den måde bevarer brødet sin saftighed endnu længere. Kernefryd Rugbrødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 12 poser med 1 stk. i hver. Egnet til veganere.
- Økologisk rugbrød udviklet i samarbejde med Kornkammeret
- I skiver og bagepose for nem håndtering og ensartede skiver
- Perfekt til smørrebrød eller buffet
- Bagt i Danmark
Ingredienser
Vand, RUGKERNER* 29%, sigtet RUGMEL*, FULDKORNSRUGMEL* 9,5%, hørfrø* 6%, BYGMALTEKSTRAKT* 5%, salt tilsat jod, eddike*, rapsolie*, solsikkeolie*, gær, BYGMALTMEL*, surdejskultur*. (*=Økologisk)Allergener
Indeholder
- Byg
- Glutenholdigt korn
- Rug
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 30 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Holdbarhed (dage) | 365 |
---|
Wholesaler
AB Catering | 364618 |
---|---|
Dagrofa Foodservice | 660986 |
Hørkram | 60099753 |
Inco | 364618 |
Fullhouse |
Næringsindhold
pr. 100g |
---|