Apfelstrüdel

Forberedelsestid

60 minutter

Rækker til

6-8

Brug dine wienerbrødsrester til at lave Apfelstrüdel - den østrigske specialitet af filodej fyldt med æbler. Servér den lunt med is, flødeskum eller cremefraiche. Undgå madspild med denne lækre opskrift.

 

FIND WIENERBRØD HER.

Forberedelsestid

60 minutter

Rækker til

6-8

Brug dine wienerbrødsrester til at lave Apfelstrüdel - den østrigske specialitet af filodej fyldt med æbler. Servér den lunt med is, flødeskum eller cremefraiche. Undgå madspild med denne lækre opskrift.

 

FIND WIENERBRØD HER.

Ingredienser

Filodej:

  • 300 g Hvedemel (ikke bagestærkt - lav proteinindhold)
  • 50 g Olivenolie
  • 150 g Vand
  • 5 g Salt

Apfelstrüdel fyld:

  • 750 g Æbler (uden kernehus)
  • 150 g Sukker
  • 75 g Smør
  • 8 g Kanel
  • 175 g Daggammel Croissant eller Wienerbrød uden fyld (skæres i grove tern)
  • 50 g Hasselnødder

Pynt:

  • Flormelis

Sådan gør du

Tilberedning

60 minutter

Filodej dagen før
Apfelstrüdel fyld dagen før
Apfelstrüdel: dag 2
3  matchende resultater
17904001 Smoercroissant_komprimeret
17904001

Premium Smørcroissant (rund) 70g

70 g / stk.
221733 Mini Smoer croissant_komprimeret
221733

Mini Croissant 30g

30 g / stk.
05413056039507_C1L1
224434

Croissant 70g

70 g / stk.
Loading...

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver