Fyldt Mini Croissant til fastelavn

Forberedelsestid

30 minutter

Rækker til

12 stk.

Hvert år dukker der nye varianter af den klassiske fastelavnsbolle op. Croissanter er altid et hit, og når du serverer dem som fastelavnsboller, går de som varmt brød. 

TIP: Dyp toppen af dine bagte Mini Croissanter i farvet chokolade, og giv dem et helt nyt udtryk. 

 

FIND MINI CROISSANTER HER

 

Forberedelsestid

30 minutter

Rækker til

12 stk.

Hvert år dukker der nye varianter af den klassiske fastelavnsbolle op. Croissanter er altid et hit, og når du serverer dem som fastelavnsboller, går de som varmt brød. 

TIP: Dyp toppen af dine bagte Mini Croissanter i farvet chokolade, og giv dem et helt nyt udtryk. 

 

FIND MINI CROISSANTER HER

 

Ingredienser

Pisket Ganache. 

    • 12 stk. Mini Croissanter
    • 90 g fløde. 
    • 20 g glukose (Kan erstattes af 20 g almindeligt sukker). 
    • 160 g Hvid Chokolade (Hvis mørk eller mælkechokolade ønskes, så 110 g mørk eller 110 g mælkechokolade). 
    • 250 g fløde. 
    • Frugtpastaer kan tilsættes i den hvide ganache, så du f.eks. får en hindbærganache. Dosering ca. 40 g. 

 

FIND MINI CROISSANTER OG BAGEVEJLEDNING HER.

Sådan gør du

Tilberedning

30 minutter

Dag 1
Dag 2
3  matchende resultater
221733 Mini Smoer croissant_komprimeret
221733

Mini Croissant

30 g / stk.
221730 minicroissants assorteret 100x849
221730

Mini mix Croissant

43 g / stk.
224434 Croissant_komprimeret
224434

Croissant 70 g.

70 g / stk.
Loading...