SS_s22-23_145414
Varenummer:221730

Mini mix Croissant

43.33 g / stk.

Der er noget for enhver smag i vores blandede karton med Mini Croissanter. De små croissanter er fyldt med enten chokolade og nougat, marcipan eller abrikos. Chokolade/nougat-croissanten er drysset med hakket chokolade, marcipan-croissanten er drysset med mandelflager og abrikosudgaven skal efter bagning drysses med florsukker, som er vedlagt i strøæske i kassen. Et særligt kendetegn ved vores fyldte croissanter er i øvrigt, at fyldet ligger helt ud til enderne af croissanten, så hver bid bliver en god oplevelse. En karton består af 3 poser med 36 stk. i hver.

Ingredienser

Mini Croissant abrikos 40 g: HVEDEMEL, SMØR 18,1%, vand, sukker, gær, abrikoser 2%, glucosesirup, æbler, salt, ÆG, HVEDEGLUTEN, geleringsmiddel (E410, 440ii), surhedsregulerende middel (E330, E331(iii)), tørret gær, melbehandlingsmiddel (amylase, E300, xylanase), naturlig aromastof. Mini Croissant hasselnødder og chokolade 45 g: HVEDEMEL, SMØR 16,2%, vand, sukker, chokolade 6,7% (mindst 35% kakaotørstof) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (E322-SOJA)), gær, palmeolie, HASSELNØDDER 2,6%, salt, fedtreduceret kakao pulver 0,5%, SKUMMETMÆLKSPULVER, HVEDEGLUTEN, MANDLER, emulgator (E322-SOJA), naturlig vanilje aroma, tørret gær, melbehandlingsmiddel (amylase, E300, xylanase), ÆG. Mini Croissant med 16% marcipan 45 g: HVEDEMEL, vand, SMØR 16,2, MANDLER 12%, sukker, gær, ÆGGEHVIDER, invertsukkersirup, salt, HVEDEGLUTEN, ÆGGEBLOMMER, tørret gær, melbehandlingsmiddel (alpha- amylase, E300, xylanase), fugtighedsbevarende middel (E1103), ÆG. Krukke med sukker (sukker, kartoffelstivelse) Kan indeholde spor af sesamfrø..

Allergener

Indeholder
  • Hasselnød
  • Mandel
  • Nødder
  • Mælk
  • Soja
  • Æg
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Sesamfrø

Opbevaring og håndtering

Produkterne bages frosne i forvarmet ovn ved 170–190°C i ca. 15 min. Ovne varierer, så om nødvendigt tilpas tid og temperatur indenfor de angivne bage-temperaturer. Lad produkterne køle let af før servering. Produkterne kan også optøs i 15 min. forud for servering. Vær opmærksom på at croissant-dej tør hurtigt op.

Fortoldningskodeks 19012000
Produktionsland Belgien
Holdbarhed (måneder) 10

Næringsindhold

pr. 100g
17305000_Danish Pastry-303_300dpi_CMYK_151303
Ideel til
Søde sager Mellemmåltider Morgenmad