Fish & Chips Burger

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 stk

Friteret Torske Burger – Sprød Øko Sandwichbolle giver mild kontrast til fedme og kraft i torsk med orly dej. Sprøde jordskokker, syrlige syltede løg & frisk agurkedressing løfter den samlede smagsoplevelse.

Opskriften er udviklet af Rasmus Bundgaard, Kok

 

FIND ØKO SANDWICHBOLLE HER

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 stk

Friteret Torske Burger – Sprød Øko Sandwichbolle giver mild kontrast til fedme og kraft i torsk med orly dej. Sprøde jordskokker, syrlige syltede løg & frisk agurkedressing løfter den samlede smagsoplevelse.

Opskriften er udviklet af Rasmus Bundgaard, Kok

 

FIND ØKO SANDWICHBOLLE HER

Ingredienser

Soft Sandwichbolle, økologisk 

Torsk i orly dej

1 kg torsk, skåret i fileter
200 g mel
20 g olie
1 stk. æg
1 dl øl
½ dl vand
20 g salt

Fritterede jordskokker

200 g jordskokker, skæres i tynde skiver

Syltede rødløg

300 g rødløg, skæres i tynde skiver
2 dl eddike
2 dl sukker
Lidt salt

Agurkedressing

1 agurk, hakkes groft uden kerner
2 dl creme fraiche 38%
3 spsk. citronsaft
Salt og peber

Sådan gør du

Tilberedning

90 min

Torsk i orly dej
Fritterede jordskokker
Syltede rødløg
Agurkedressing
Anretning
3  matchende resultater
216822 Soft sandwichboller_øko_komprimeret
216822

Soft sandwichbolle økologisk, skåret

120 g / stk.
50000080 Cafébolle 125 mm skaaret komprimeret
50000080

Cafébolle, skåret

100 g / stk.
50000090 Cafebolle med skyr skaaret_komprimeret
50000090

Cafe bolle med skyr, skåret

100 g / stk.
Loading...