Fish & Chips Burger

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 stk

Friteret Torske Burger – Sprød Øko Cafébolle giver mild kontrast til fedme og kraft i torsk med orly dej. Sprøde jordskokker, syrlige syltede løg & frisk agurkedressing løfter den samlede smagsoplevelse.

Opskriften er udviklet af Rasmus Bundgaard, Kok

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 stk

Friteret Torske Burger – Sprød Øko Cafébolle giver mild kontrast til fedme og kraft i torsk med orly dej. Sprøde jordskokker, syrlige syltede løg & frisk agurkedressing løfter den samlede smagsoplevelse.

Opskriften er udviklet af Rasmus Bundgaard, Kok

Ingredienser

10 stk. Økologisk Caféboller
2 bagte citroner, skæres i grove både
300 g babysalat

Torsk i orly dej

1 kg torsk, skåret i fileter
200 g mel
20 g olie
1 stk. æg
1 dl øl
½ dl vand
20 g salt

Fritterede jordskokker

200 g jordskokker, skæres i tynde skiver

Syltede rødløg

300 g rødløg, skæres i tynde skiver
2 dl eddike
2 dl sukker
Lidt salt

Agurkedressing

1 agurk, hakkes groft uden kerner
2 dl creme fraiche 38%
3 spsk. citronsaft
Salt og peber

Sådan gør du

Torsk i orly dej
Fritterede jordskokker
Syltede rødløg
Agurkedressing
Anretning