Skyr_Sandwich_Roastbeef_0447
Varenummer:50000090

Cafe bolle med skyr, skåret

100 g / stk.

Caféboller med skyr er bagt med durum og havreflager og drysset med en blanding af majsgrits, havregryn, hørfrø og sesam. Bollen indeholder ca. 10% skyr (svarende til 25% af væsken i bollen), hvilket giver en særlig tæt og saftig krumme. Bagningen i stenovn sikrer et flot og rustikt udseende. Cafébollen er desuden bagt i Danmark og er forskåren for nem håndtering. En karton indeholder 1 pose med 35 stk. i hver pose.

Ingredienser

HVEDEMEL, vand, skyr (MÆLK) 8,5%, HAVREFLAGER 6%, DURUMHVEDEMEL 5,5%, rapsolie, HØRFRØ 1,5%, SESAMFRØ 1,5%, salt tilsat jod, tørret surdej (fermenteret HVEDEMEL, salt), cornflakes 0,8% (majsflager, salt, BYGMALTEKSTRAKT), sukker, gær, sigtet RUGMEL, emulgator (veg. E471), HVEDEMALTMEL, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener

Indeholder
  • Sesamfrø
  • Mælk
  • Havre
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Sesamfrø
  • Mælk
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Opbevaring ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøni

Optøs på en bageplade ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i plastpose natten over på køl. Produkterne er herefter klar til servering. Kan bages max 3 min. ved 190°C i varmluftsovn. Holdbarhed efter optøning 48 timer.

Fortoldningskodeks 19059030
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 270 kcal
Energi, kJ 1142 kJ
Fedt 4.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.7 g
Kulhydrater 46 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 3.5 g
Protein 9.5 g
Salt 1.2 g
50000090-400x340-cafebolle-med-skyr
Stenovnsbagt_DK denmark-fl9_1
Ideel til
Frokost Aftensmad