Cafe bolle med skyr, skåret
100 g / stk.
Caféboller med skyr er bagt med durum og havreflager og drysset med en blanding af majsgrits, havregryn, hørfrø og sesam. Bollen indeholder ca. 10% skyr (svarende til 25% af væsken i bollen), hvilket giver en særlig tæt og saftig krumme. Bagningen i stenovn sikrer et flot og rustikt udseende.
- Bagt i Danmark i stenovn
- Forskåret for nem håndtering
- En karton indeholder 1 pose med 35 stk. i hver pose
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, skyr (MÆLK) 8,5%, HAVREFLAGER 6%, DURUMHVEDEMEL 5,5%, rapsolie, HØRFRØ 1,5%, SESAMFRØ 1,5%, salt tilsat jod,cornflakes (majsflager, salt, BYGMALTEKSTRAKT), sukker, tørret surdej ( HVEDEMEL, surdejskultur), gær, ,emulgator (veg. E471), RUGMEL, HVEDEMALTMEL, enzymer (HVEDE), melbehandlingsmiddel (E300).Allergener
Indeholder
- Sesamfrø
- Mælk
- Havre
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Opbevaring ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning
Optøs på en bageplade ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i plastpose natten over på køl. Produkterne er herefter klar til servering. Kan bages max 3 min. ved 190°C i varmluftsovn.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 360 |
Wholesaler
BC Catering | 228458 |
---|---|
AB Catering | 228458 |
Dagrofa Foodservice | 150881 |
Hørkram | 15320889 |
Inco | 228458 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 274 kcal |
Energi, kJ | 1158 kJ |
Fedt | 4.9 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1.0 g |
Kulhydrater | 46 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 4.3 g |
Protein | 9.4 g |
Salt | 1.2 g |