Cafébolle, skåret
100 g / stk.
Cafébolle er bagt af fuldkornshvedemel, rugsigtemel, solsikkefrø og bygmaltekstrakt. Vandindholdet i dejen kombineret med bagning i stenovn giver en flot og åben poring i krummen og et rustikt udseende, fordi bollerne ikke er helt runde. Skorpen er drysset med lidt mel for at understrege det rustikke udseende, og det giver desuden en flot kontrast mod den mørke bolle. Cafébollen er Nøglehulsmærket og forkåret for nem håndtering. Bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 35 stk i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, FULDKORNSHVEDEMEL 24%, sigtet RUGMEL 8%, solsikkekerner 3%, rapsolie, HVEDEFIBRE, salt tilsat jod, sukker, tørret surdej ( HVEDEMEL, surdejskultur), BYGMALTEKSTRAKT , gær, emulgator (vegetabilsk E472e). HVEDEMALTMEL, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø og mælk.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
- Mælk
Opbevaring og håndtering
Opbevaring ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Optøs på en bageplade ved stuetemperatur i ca. 1 time eller i plastpose natten over på køl. Produkterne er herefter klar til servering. Kan bages max 3 min. ved 190°C i varmluftsovn.
Produktionsland | Danmark |
---|---|
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014051976 |
Wholesaler
BC Catering | 204991 |
---|---|
AB Catering | 204991 |
Dagrofa Foodservice | 42439 |
Inco | 204991 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 276 kcal |
Energi, kJ | 1161 kJ |
Fedt | 5.6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.7 g |
Kulhydrater | 45 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 6.2 g |
Protein | 8.1 g |
Salt | 0.95 g |
