Gourmet julehotdog

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 stk

Hyggelige og lækre julehotdogs med svinebryst, svær, gløgg og laurbærblade. 

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 stk

Hyggelige og lækre julehotdogs med svinebryst, svær, gløgg og laurbærblade. 

Ingredienser

10 stk. hotdogbrød

Gris

1 kg svinebryst uden svær og ben
2 dl gløgg eller 1 ½ dl rødvin kogt med ½ dl sukker 
1/3 appelsin
10 g hakket timian
1 laurbærblad
1 kanelstang ca. 3 cm.

Poppede svær

200 g svær
40 g salt
20 g sukker
10 g hakket timian

Honning- og eddikesyltet grønkål

200 g frisk grønkål
1 dl eddike
1 dl honning
1 spsk. salt

Senneps mayo

150 g stærk sennep
100 g mayo

Sådan gør du

Gris
Poppede svær
Honning- og eddikesyltet grønkål
Anret hotdogge