Små økologiske boller m/ bacon og spinat

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

20 stk

Lækkert brød til buffeten? Prøv denne opskrift på små, lækre boller med bacon og spinat, som er lavet af vores økologiske landbrød, rådej. Det er nemt og enkelt at bruge vores rådej, som du selv kan forme, skære og tilføje smag efter behov.

 

FIND ØKOLOGISK GROVBOLLE RÅDEJ HER

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

20 stk

Lækkert brød til buffeten? Prøv denne opskrift på små, lækre boller med bacon og spinat, som er lavet af vores økologiske landbrød, rådej. Det er nemt og enkelt at bruge vores rådej, som du selv kan forme, skære og tilføje smag efter behov.

 

FIND ØKOLOGISK GROVBOLLE RÅDEJ HER

Ingredienser

Økologisk grovbolle rådej eller anden rådej
100 g økologisk spinat, finthakket (en rest grønkål kan også bruges)
3 spsk. økologisk fløde
100 g let stegte, hakkede økologisk bacon (erstat evt. bacon med en rest kød fra buffeten, skinke, pølse, m.v)

Drys:

Hakkede græskarkerner (eller anden kerne)

Sådan gør du

3  matchende resultater
6839 Oeko. grovbolle raadej_komprimeret
6839

Økologisk grovbolle (rådej)

80 g / stk.
6837 Grovbolle (raadej)_komprimeret
6837

Grovbolle (rådej)

66 g / stk.
200853 Gulerodsbolle (raadej)_komprimeret
200853

Gulerodsbolle (rådej)

85 g / stk.
Loading...