Små økologiske boller m/ bacon og spinat

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

20 stk

Lækkert brød til buffeten? Prøv denne opskrift på små, lækre boller med bacon og spinat, som er lavet af vores økologiske landbrød, rådej. Det er nemt og enkelt at bruge vores rådej, som du selv kan forme, skære og tilføje smag efter behov.

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

20 stk

Lækkert brød til buffeten? Prøv denne opskrift på små, lækre boller med bacon og spinat, som er lavet af vores økologiske landbrød, rådej. Det er nemt og enkelt at bruge vores rådej, som du selv kan forme, skære og tilføje smag efter behov.

Ingredienser

Økologisk grovbolle rådej eller anden rådej
100 g økologisk spinat, finthakket (en rest grønkål kan også bruges)
3 spsk. økologisk fløde
100 g let stegte, hakkede økologisk bacon (erstat evt. bacon med en rest kød fra buffeten, skinke, pølse, m.v)

Drys:

Hakkede græskarkerner (eller anden kerne)

Sådan gør du