Grovbolle (rådej)
66 g / stk.
Grovbollen af rådej er færdigformede og kan bruges som de er – eller de kan trykkes flade og rulles omkring pølser til hurtige pølsehorn. Kun fantasien sætter grænser! Dejen er rørt af fuldkornshvedemel og hvedeflager, hvilket gør, at bollerne er Nøglehulsmærkede. Produceret i Danmark. En karton består af 1 pose med 130 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
HVEDEMEL, vand, FULDKORNSHVEDEMEL 14%, HVEDEFLAGER 11%, rapsolie, sukker, gær, HVEDEGLUTEN, salt tilsat iod, stabilisator (E412), emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, xylanase (HVEDE), amylaze (HVEDE)).Allergener
Indeholder
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 75 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i ca. 30 min. i raskeskab (ved 35°C, fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 3 x størrelse. Bag produkterne 12 min. i varmluftsovn ved 190°C.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 273 |
Wholesaler
BC Catering | 1974 |
---|---|
AB Catering | 1974 |
Dagrofa Foodservice | 43046 |
Hørkram | 34966143 |
Inco | 1974 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 281 kcal |
Energi, kJ | 1184 kJ |
Fedt | 5.7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.7 g |
Kulhydrater | 46 g |
- heraf sukkerarter | 4.9 g |
Kostfibre | 5.4 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 0.71 g |