Southern Fried Chicken Burger London Style

Forberedelsestid

45 min

Rækker til

10 stk

Southern Fried kylling med chipotle-/hvidløgscreme og syltede agurker. Blød og sprød briochebolle, super sprøde kyllingestykker, masser af lækker spicy creme – bare lækkert! Stærkt, sprødt, sødt, surt og en fed smørsmag fra briochen.

Forberedelsestid

45 min

Rækker til

10 stk

Southern Fried kylling med chipotle-/hvidløgscreme og syltede agurker. Blød og sprød briochebolle, super sprøde kyllingestykker, masser af lækker spicy creme – bare lækkert! Stærkt, sprødt, sødt, surt og en fed smørsmag fra briochen.

Ingredienser

10 stk. Brioche Style burgerbolle, grillet på indersiden
200 g baby salat

Southern fried chicken

1,2 kg kyllingebryst skåret i lange stykker på ca. 3x8 cm
300 g panko rasp
2 stk. æg
2 dl mælk

Marinade til kylling

10 g paprikapulver
10 g tørret timian
10 g salt
5 g chilipulver
1 fed hvidløg, hakkes fint

Chipotle/hvidløgscreme

1 dl creme fraiche 38 %
2 dl mayo
2 fed hvidløg, hakkes fint
30 g chipotle, hakkes fint
Salt og peber

Syltede agurker

1 stk. agurk
100 g dild
2 dl eddike
1 dl sukker
2 tsk. salt

Sådan gør du

Kylling
Chipotle/hvidløgscreme
Syltede agurker
Anretning