The vegetarian butcher's burger

Forberedelsestid

Rækker til

Den bløde og luftige krumme i Fuldkornsburgerbollen m. majsdrys gør, at den kan suge og klare en god spread. Her har den fået et spark på smagen med karrydressing med grøn karry. Kålen går godt med karry spice og squashen er god til at optage smag, mens sukkerærterne bidrager med sødme og sprød crunch. Tilsammen får du oplevelsen af en god karryret – tænkt ind i en burger.

Forberedelsestid

Rækker til

Den bløde og luftige krumme i Fuldkornsburgerbollen m. majsdrys gør, at den kan suge og klare en god spread. Her har den fået et spark på smagen med karrydressing med grøn karry. Kålen går godt med karry spice og squashen er god til at optage smag, mens sukkerærterne bidrager med sødme og sprød crunch. Tilsammen får du oplevelsen af en god karryret – tænkt ind i en burger.

Ingredienser

Burgerbolle fuldkorn m. majsdrys

 

Raw Beef af soyaprotein:

Raw Burger fra the Vegetarian Butcher (Unilever, 20 stk. pr. kasse)

 

Grøn karry dressing: 

100 g creme fraiche 38 % 

100 g Hellmann ́s extra thick mayonnaise 

2 spsk. grøn karrypaste 

 

Palmekål

Sukkerærter

Sådan gør du

Grøn karry dressing
Palmekål
Sukkerærter