True Granny Hotdog - gourmetversionen

Forberedelsestid

180 min

Rækker til

10 pers

Kokken har valgt at fylde denne lækre hotdog med gul, grov ketchup, syltede gulerødder, ristede blomkål og crumble. Råvarer fra de gode gamle dage med nye twist og smagsoplevelser. Ny vin på gamle flasker… Perfekt!

Forberedelsestid

180 min

Rækker til

10 pers

Kokken har valgt at fylde denne lækre hotdog med gul, grov ketchup, syltede gulerødder, ristede blomkål og crumble. Råvarer fra de gode gamle dage med nye twist og smagsoplevelser. Ny vin på gamle flasker… Perfekt!

Ingredienser

10 Brioche hotdogbrød (varenr: 64051)
10 pølser af høj kvalitet

Gul, grov ketchup

6 grofthakkede gule tomater
50 g finthakkede kaperes 
2 grofthakkede fed hvidløg
1 dl æbleeddike
50 g fintsnittede løg
2 spsk. honning 
20 g hakket rosmarin 
Salt og peber

Syltede gulerødder

200 g fintsnittede gulerødder i strimler el. skiver

Syltelage

2 dl eddike
200 g sukker
Laurbærblad
Salt og peberkorn

Ristede blomkål

200 g blomkål i tynde strimler 
Salt og peber

Rugbrøds- og løgcrumble

100 g rugbrød, revet eller blendet.
2 store løg
Salt

Sådan gør du

Rabarber kompot
Ristede majs
Ovnbagte tomater