True Parisienne Hotdog

Forberedelsestid

120 min

Rækker til

10 pers

Denne franske variant er med kartoffelaioli, rabarberkompot, ristede portobellosvampe, fennikelcrudite og sprøde løgringe.

Forberedelsestid

120 min

Rækker til

10 pers

Denne franske variant er med kartoffelaioli, rabarberkompot, ristede portobellosvampe, fennikelcrudite og sprøde løgringe.

Ingredienser

10 stk Royal Durum brød (varenr: 3521)
10 pølser af høj kvalitet

Kartoffelaioli

2 æggeblommer (pasteuriserede)
Salt
Dijonsennep
1½ dl vindruekerneolie
1 fed hvidløg
50 g kogte kartofler - revet/most. 

Rabarber kompot

400 g rabarber i tern ca. 5x5 millimeter

Syltelage

100 g sukker
Salt
1 dl eddike
1 dl vand

Ristede portobellosvampe

100 g portobello svampe skåret i små tern
Olie
Salt og peber 

Fennikelcrudite

1 frisk fennikel skåret papir tyndt på et mandolinjern.
Isvand

Sprøde løgringe

1 stort løg
Fint salt til at drysse over 

Sådan gør du

Kartoffelaioli
Rabarber kompot
Ristede portobellosvampe
Fennikelcrudite.
Sprøde løgringe