"En god burger skal holdes simpel"

Casual Talk med Rasmus Bundgaard

 

Rasmus Bundgaard giver her sine bud på, hvordan du serverer en burger i 2023, som både lever op til tidens ånd og trends – og dermed dine kunders forventninger til klimavenlighed, økonomi og selvfølgelig masser af smag.

"Vi skal back to basics for at skabe en bestseller-burger i 2023"

 

Hvad er en god burger for dig?

"En god burger skal – frem for alt – holdes simpel. Væk med alt det overflødige, fokusér på kvaliteten og så masser af smæk på smagen. 

Da burgeren blev opfundet, lagde man en bøf mellem to stykker brød, for at den var nem at tage med på farten. Det var simpelt, lækkert og i bedste take away-stil. Dén tankegang vinder frem på de mest succesfulde burgerbarer i dag. Ikke mere dårlig junk. Det simple vinder."

 

Hvordan gør man det simpelt, men smagfuldt?

"Det handler om at finde den rigtige kontrast mellem fedme, syre, salt og skarphed. Når du har den, kan du roligt skære ned på antallet af elementer i din burger.

Og så gør det jo heller ikke noget, at vi skruer ned for forbruget".

 

Bøf eller plantebaseret?

"Du kan skabe masser af smag uden kød. Umami er vigtigt – og så forskellige former for krydderi, der kan understøtte smagen. Krydr dig ud af det! 

Brug svampebøffer, grillede østershatte eller andre planteproteiner, der er gode til at optage smag. Der skal boost og power ind – og så kan den plantebaserede burger nemt klare sammenligningen med en burger med kød". 

3  matchende resultater
223182 Burgerbolle ØKO m. sort sesam, skåret_GS1 Ny
223182

Burgerbolle øko m sort sesam

95 g / stk.
80303119H_223656_Lantmaennen_Vollkorn_sRGB Ny
223656

Burgerbolle fuldkorn m. majsdrys, skåret

100 g / stk.
80303124H_223655_Hamburger_Br”tchen_Steakhouse_Pepper_125mm_sRGB Ny
223655

Burgerbolle Pepper Style, skåret

90 g / stk.
Loading...