Veggiebrunch

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 personer

Forkæl dine gæster med en lækker brunchanretning veggiestyle. Velbekomme!

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 personer

Forkæl dine gæster med en lækker brunchanretning veggiestyle. Velbekomme!

Ingredienser

Veggie brunchtoast

5 stk. Caféboller 
10 æg
100 g smør til brunet æg
250 g hakkede grønkål
2 spsk. stærk sennep
4 spsk. fløde
Salt og peber

Mini snegle med twist og bær

10 stk. Mini kanelsnegle (80218)
30 hindbær
Glasur

Skyr m. drys og rugmyslistang

1 kg skyr
100 g grofthakket 80 % chokolade
100 g grofthakkede mandler

Rugmyslistang

3 skiver fintrevet rugbrød
100 g havregryn
50 g hakkede nødder
50 g hakkede solsikkekerner
2 spsk. honning
100 g mørk chokolade
Lidt olie til panden 

Sådan gør du

Veggie brunchtoast
Mini snegle med twist og bær
Skyr med drys og rugmyslistænger