Veggiebrunch

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 personer

Forkæl dine gæster med en lækker brunchanretning veggiestyle. Velbekomme!

 

FIND CAFÉBOLLER HER

FIND MINI KANELSNEGLE HER

FIND RUGBRØD HER

Forberedelsestid

60 min

Rækker til

10 personer

Forkæl dine gæster med en lækker brunchanretning veggiestyle. Velbekomme!

 

FIND CAFÉBOLLER HER

FIND MINI KANELSNEGLE HER

FIND RUGBRØD HER

Ingredienser

Veggie brunchtoast

5 stk. Caféboller 
10 æg
100 g smør til brunet æg
250 g hakkede grønkål
2 spsk. stærk sennep
4 spsk. fløde
Salt og peber

Mini snegle med twist og bær

10 stk. Mini kanelsnegle (80218)
30 hindbær
Glasur

Skyr m. drys og rugmyslistang

1 kg skyr
100 g grofthakket 80 % chokolade
100 g grofthakkede mandler

Rugmyslistang

3 skiver fintrevet rugbrød
100 g havregryn
50 g hakkede nødder
50 g hakkede solsikkekerner
2 spsk. honning
100 g mørk chokolade
Lidt olie til panden 

Sådan gør du

Tilberedning

60 min

Veggie brunchtoast
Mini snegle med twist og bær
Skyr med drys og rugmyslistænger
3  matchende resultater
50000080 Cafébolle 125 mm skaaret komprimeret
50000080

Cafébolle, skåret

100 g / stk.
80218 Mini kanelsnegl_original
80218

Mini Kanelsnegl

43 g / stk.
26118 Fuldkornrugbroed i skiver_komprimeret
26118

Fuldkornsrugbrød i skiver og bagepose

1060 g / stk.
Loading...