26118 Fuldkornsrugbroed  sandwitch mil
Varenummer:26118

Fuldkornsrugbrød med græskarkerner i skiver og bagepose

1060 g / stk.

Fuldkornsrugbrød er brød bagt med fuldkornsrugmel, rugkerner, rugsurdej, solsikkefrø, hørfrø og græskarkerner. Brødet er bagt i en bred form, så skiverne også er velegnede til rugbrødssandwich. Brødet er skiveskåret og pakket i bageklar folie. Nemmere bliver det ikke at servere et lækkert rugbrød! Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 9 poser med 1 stk i hver. Der er ca. 18 skiver i hvert rugbrød.

Ingredienser

Vand, FULDKORNSRUGMEL 23%, RUGKERNER 19%, rugsurdej 14% (vand, FULDKORNSRUGMEL 6%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), solsikkekerner 5%, græskarkerner 3%, hørfrø 3%, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, rapsolie, gær, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), BYGMALTMEL.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produktet optøs i posen min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 40 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Vær opmærksom på, at posen IKKE tåler bagning ved mere end de anbefalede 100 °C. Holdbarhed inden afbagning (i pose): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Fortoldningskodeks 19059080
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 226 kcal
Energi, kJ 948 kJ
Fedt 6.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 1 g
Kulhydrater 30 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 8.9 g
Protein 7.2 g
Salt 1.1 g
26118-400x340-fuldkornsrugbroed-med-graeskar
foodkorns key-hole denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad