Fuldkornsrugbrød med græskarkerner i skiver og bagepose
1060 g / stk.
Fuldkornsrugbrød er brød bagt med fuldkornsrugmel, rugkerner, rugsurdej, solsikkefrø, hørfrø og græskarkerner. Brødet er bagt i en bred form, så skiverne også er velegnede til rugbrødssandwich. Brødet er skiveskåret og pakket i bageklar folie. Nemmere bliver det ikke at servere et lækkert rugbrød! Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 9 poser med 1 stk i hver. Der er ca. 18 skiver i hvert rugbrød.
Ingredienser
Vand, FULDKORNSRUGMEL 23%, RUGKERNER 19%, rugsurdej 14% (vand, FULDKORNSRUGMEL 6%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), solsikkekerner 5%, græskarkerner 3%, hørfrø 3%, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, rapsolie, gær, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), BYGMALTMEL.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Glutenholdigt korn
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produktet optøs i posen min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 40 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Vær opmærksom på, at posen IKKE tåler bagning ved mere end de anbefalede 100 °C. Holdbarhed inden afbagning (i pose): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Fortoldningskodeks | 19059080 |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (måneder) | 12 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 226 kcal |
Energi, kJ | 948 kJ |
Fedt | 6.6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1 g |
Kulhydrater | 30 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 8.9 g |
Protein | 7.2 g |
Salt | 1.1 g |