roastbeef sandwich
Varenummer:26118

Fuldkornsrugbrød med græskarkerner i skiver og bagepose

1060 g / stk.

Fuldkornsrugbrød er brød bagt med fuldkornsrugmel, rugkerner, rugsurdej, solsikkefrø, hørfrø og græskarkerner. Brødet er bagt i en bred form, så skiverne også er velegnede til rugbrødssandwich. Brødet er skiveskåret og pakket i bageklar folie. Nemmere bliver det ikke at servere et lækkert rugbrød! Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 9 poser med 1 stk i hver. Der er ca. 18 skiver i hvert rugbrød. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, FULDKORNSRUGMEL 23%, RUGKERNER 19%, rugsurdej 13% (vand, FULDKORNSRUGMEL 6%, BYGMALTMEL, surdejskultur), solsikkekerner 5%, græskarkerner 3%, hørfrø 3%, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, rapsolie, gær, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), BYGMALTMEL.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produktet optøs i posen min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 40 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Vær opmærksom på, at posen IKKE tåler bagning ved mere end de anbefalede 100 °C. Holdbarhed inden afbagning (i pose): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 363

Wholesaler

BC Catering 211465
AB Catering 211465
Dagrofa Foodservice 42543
Hørkram 14784866
Inco 211465

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 223 kcal
Energi, kJ 947 kJ
Fedt 6.8 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.9 g
Kulhydrater 29 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 9.1 g
Protein 7.2 g
Salt 1.1 g
26118-400x340-fuldkornsrugbroed-med-graeskar
foodkorns keyholelogo dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad