26095 softkerne solsikkerugbroed_mil
Varenummer:26095

Softkerne solsikkerugbrød i skiver og bagepose

740 g / stk.

Softkerne Solsikkerugbrød er et utroligt blødt og lækkert rugbrød med en mild smag. Saftige rugkerner, hørfrø og solsikkefrø giver bid i brødet og afrunder smagen, som også understreges af rugsurdej. Softkerne Solsikkerugbrød er skåret i skiver og pakket i bageklar folie. Brødet bages fra optøet stand i 30 min. v/100 grader, og først når det er kølet af, fjernes clipsen. På den måde bevarer brødet sin saftighed endnu længere. Brødet er desuden bagt i Danmark. En karton består af 12 poser med 1 stk i hver.

Ingredienser

Vand, sigtet RUGMEL 26%, rugsurdej 16% (vand, FULDKORNSRUGMEL 7,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 12%, solsikkekerner 7%, hørfrø 6,5%, BYGMALTEKSTRAKT, rapsolie, BYGMALTMEL, salt tilsat jod, sirup, HVEDEMEL, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), gær.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 30 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Vær opmærksom på, at posen IKKE tåler bagning ved mere end de anbefalede 100 °C. Holdbarhed inden afbagning (i pose): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Fortoldningskodeks 19059080
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 243 kcal
Energi, kJ 1019 kJ
Fedt 8.4 g
- heraf mættede fedtsyrer 1.1 g
Kulhydrater 31 g
- heraf sukkerarter 2.8 g
Kostfibre 8.2 g
Protein 6.8 g
Salt 1.3 g
26095-400x340-softkerne-solsikkerugbroed
denmark-fl9_1 BS_26-50_black Norway - Vegan
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad