26095 softkerne solsikke, skiver bagepose_miljø 2024
Varenummer: 26095

Softkerne solsikke i skiver og bagepose

740 g / stk.

Softkerne Solsikkerugbrød er et utroligt blødt og lækkert rugbrød med en mild smag. Saftige rugkerner, hørfrø og solsikkefrø giver bid i brødet og afrunder smagen, som også understreges af rugsurdej. Softkerne Solsikkerugbrød er skåret i skiver og pakket i bagepose. Brødet bages fra optøet stand i 30 min. v/100 grader, og først når det er kølet af, fjernes clipsen. På den måde bevarer brødet sin saftighed endnu længere. Brødet er desuden bagt i Danmark. Der er ca. 18 skiver i hvert brød. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, sigtet RUGMEL 26%, rugsurdej 16% (vand, FULDKORNSRUGMEL 7,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur),RUGKERNER 12%, solsikkekerner 7%, hørfrø 6,5%, BYGMALTEKSTRAKT, rapsolie, BYGMALTMEL, salt tilsat jod, sirup, HVEDEMEL, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), gær.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Indeholder ikke deklarationspligtige allergener

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 30 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Vær opmærksom på, at posen IKKE tåler bagning ved mere end de anbefalede 100 °C. Holdbarhed inden afbagning (i pose): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (dage) 365
GTIN 05701014049782

Wholesaler

BC Catering 44522
AB Catering 44522
Dagrofa Foodservice 42188
Hørkram 14383526
Inco 44522
Fullhouse 20482

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 244 kcal
Energi, kJ 1024 kJ
Fedt 8.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 1.1 g
Kulhydrater 31 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 8.1 g
Protein 6.7 g
Salt 1.3 g
26095 SBS Softkerne Solsikke skiver18 bagepose_komprimeret
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger rugbrød?

Vi har gjort det nemt at finde det rigtige rugbrød!

Følg guiden og se hvilke rugbrødsvarianter, der passer til netop dit professionelle køkken.

Sådan vælger du det rigtige rugbrød

Sådan bager du rugbrød med bagepose

Flere af vores rugbrød bages i bagepose, der giver et ekstra saftigt rugbrød. Samtidig er de skiveskårne, så du sparer tid og får ensartede skiver. 

Se video

Brug for hjælp?

Book et møde med en af vores rådgivere.

Find din salgskonsulent her