26095 softkerne solsikkerugbroed_mil
Varenummer:26095

Softkerne solsikkerugbrød i skiver og bagepose

740 g / stk.

Softkerne Solsikkerugbrød er et utroligt blødt og lækkert rugbrød med en mild smag. Saftige rugkerner, hørfrø og solsikkefrø giver bid i brødet og afrunder smagen, som også understreges af rugsurdej. Softkerne Solsikkerugbrød er skåret i skiver og pakket i bageklar folie. Brødet bages fra optøet stand i 30 min. v/100 grader, og først når det er kølet af, fjernes clipsen. På den måde bevarer brødet sin saftighed endnu længere. Brødet er desuden bagt i Danmark. En karton består af 12 poser med 1 stk i hver. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, sigtet RUGMEL 26%, rugsurdej 16% (vand, FULDKORNSRUGMEL 7,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur),RUGKERNER 12%, solsikkekerner 7%, hørfrø 6,5%, BYGMALTEKSTRAKT, rapsolie, BYGMALTMEL, salt tilsat jod, sirup, HVEDEMEL, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), gær.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 30 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. BEMÆRK: Vær opmærksom på, at posen IKKE tåler bagning ved mere end de anbefalede 100 °C. Holdbarhed inden afbagning (i pose): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 363
05701014902247

Wholesaler

BC Catering 44522
AB Catering 44522
Dagrofa Foodservice 42188
Hørkram 14383526
Inco 44522

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 244 kcal
Energi, kJ 1024 kJ
Fedt 8.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 1.1 g
Kulhydrater 31 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 8.1 g
Protein 6.7 g
Salt 1.3 g
26095-400x340-softkerne-solsikkerugbroed
BS_26-50_black Norway - Vegan dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad