Rundt Franskbrød
600 g / stk.
Et klassisk dansk franskbrød bagt af hvedemel og surdej og drysset med blå birkes. Brødet bages i stenovn, men opskriften er sammensat, så brødet bevarer sine klassiske karakteristika med tynd sprød skorpe og en tæt, blød krumme. Brødet er bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 10 stk i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
70% hvedemel, vand, 1,5 % birkes, palme og -rapsolie, salt tilsat jod, sukker, tørret surdej ( hvedemel, starterkultur), hvedegluten, gær, rugmel, emulgator (Mono- og diacetylvinsyreestere af mono- og diglycerider af fedtsyrer ), hvedemaltmel, melbehandlingsmiddel (E300), enzymer (HVEDE) . Kan indeholde spor af sesamfrø og valnødder.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
- Valnød
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 3-6 timer ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 360 |
GTIN | 05701536802407 |
Wholesaler
BC Catering | 235742 |
---|---|
AB Catering | 235742 |
Dagrofa Foodservice | 43335 |
Hørkram | 12942299 |
Inco | 235742 |
Fullhouse | 24804 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 269 kcal |
Energi, kJ | 1138 kJ |
Fedt | 3.0 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1.0 g |
Kulhydrater | 50 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 3.9 g |
Protein | 8.6 g |
Salt | 1.2 g |