Ingredienser
Croissanter med kyllingesalat á là Mexico
300 g kyllingebryst, kogt og plukket
150 g flødeost
Finthakket rød chili
Finthakket jalapeños
Finthakket koriander (+ lidt til pynt)
Friskpresset limesaft
Salt og peber fra kværn
Årstidens salat
Croissanter med laksesalat og wasabirogn
300 g røget laks, skåret i strimler
150 g flødeost
100 g agurk, udkernet og hakket
Friskpresset limesaft
Akaciehonning
Wasabirogn
Salt og peber fra kværn
Årstidens salat
Croissant med skinkesalat
300 g skinkestrimler
150 g flødeost
Finthakket rødløg
Finthakket frisk purløg (+ lidt til pynt)
Friskpresset citronsaft
Salt og peber fra kværn
Årstidens salat
Croissant med traditionel kyllingesalat
300 g kyllingebryst, kogt og plukket
150 g flødeost
100 g kogte asparges
50 g stegt bacon
Finthakket skalotteløg
Friskpresset citronsaft
Salt og peber fra kværn
Karry
Årstidens salat
Croissant med varmrøget laksesalat
300 g varmrøget laks, plukket
100 g flødeost
Mayonnaise
Finthakket rødløg
Finthakket dild
Finthakket purløg
Salt og peber fra kværn
Revet skal af en økologisk citron
1 bundt brøndkarse
Croissanter med rejesalat
300 g store koldtvandsrejer
150 g flødeost
3 stk. hakkede forårsløg
100 g kogte asparges i 1 cm. lange stykker
Friskhakket dild (+ lidt til pynt)
Friskpresset citronsaft
Lidt salt og peber fra kværn
Årstidens salat