Fyldte croissanter til frokosten

Forberedelsestid

15 min

Rækker til

10 stk.

Vores (mini) croissanter er perfekte til brunchbuffeten eller tallerkenen, og kan serveres naturel eller med et lille twist, så den får et personligt præg.

Forberedelsestid

15 min

Rækker til

10 stk.

Vores (mini) croissanter er perfekte til brunchbuffeten eller tallerkenen, og kan serveres naturel eller med et lille twist, så den får et personligt præg.

Ingredienser

Croissanter med kyllingesalat á là Mexico

300 g kyllingebryst, kogt og plukket
150 g flødeost
Finthakket rød chili
Finthakket jalapeños
Finthakket koriander (+ lidt til pynt)
Friskpresset limesaft
Salt og peber fra kværn
Årstidens salat

Croissanter med laksesalat og wasabirogn

300 g røget laks, skåret i strimler
150 g flødeost
100 g agurk, udkernet og hakket
Friskpresset limesaft
Akaciehonning
Wasabirogn
Salt og peber fra kværn
Årstidens salat

Croissant med skinkesalat

300 g skinkestrimler
150 g flødeost
Finthakket rødløg
Finthakket frisk purløg (+ lidt til pynt)
Friskpresset citronsaft
Salt og peber fra kværn
Årstidens salat

Croissant med traditionel kyllingesalat

300 g kyllingebryst, kogt og plukket
150 g flødeost
100 g kogte asparges 
50 g stegt bacon
Finthakket skalotteløg
Friskpresset citronsaft
Salt og peber fra kværn
Karry
Årstidens salat

Croissant med varmrøget laksesalat

300 g varmrøget laks, plukket
100 g flødeost
Mayonnaise
Finthakket rødløg
Finthakket dild
Finthakket purløg
Salt og peber fra kværn
Revet skal af en økologisk citron
1 bundt brøndkarse

Croissanter med rejesalat

300 g store koldtvandsrejer
150 g flødeost
3 stk. hakkede forårsløg
100 g kogte asparges i 1 cm. lange stykker
Friskhakket dild (+ lidt til pynt)
Friskpresset citronsaft
Lidt salt og peber fra kværn
Årstidens salat

Sådan gør du

Croissanter med kyllingesalat á là Mexico
Croissanter med laksesalat og wasabirogn
Croissant med skinkesalat
Croissant med traditionel kyllingesalat
Croissant med varmrøget laksesalat
Croissanter med rejesalat