Juicy veggie sub sandwich

Forberedelsestid

40 min

Rækker til

10 stk

Server lækre sub sandwiches og forkæl dine gæster med en juicy, vegetarisk oplevelse. Velbekomme!

Forberedelsestid

40 min

Rækker til

10 stk

Server lækre sub sandwiches og forkæl dine gæster med en juicy, vegetarisk oplevelse. Velbekomme!

Ingredienser

10 stk. økologisk sub sandwich
2 små hoveder rød radicchiosalat

Spinat/soya/polenta deller (30 stk)

400 g babyspinat
2 æg
250 g tørret, hakket soya kød som skal udblødes
200 g polenta (kogt)
2 dl fløde eller sødmælk
Salt og peber

Syltede tomat og agurk

4 tomater skrået i tykke skiver
1 agurk revet i lange juliennestrimler
1 spsk. eddike
1 spsk honning
Salt og peber 

Pestocreme

50 g grøn basilikum
30 g parmesan
20 g pinjekerner
Ca. 1 dl olie
1 dl creme friche 38%
Salt og peber

Sådan gør du

Spinat/soya/polenta deller
Syltede tomat og agurk
Pestocreme
Samlevejledning