Longbread med grillet aubergine, rød peberfrugtspesto, semi-dried cherrytomater, grillet vegansk ost, vegansk aioli og salat.

Forberedelsestid

30 min

Rækker til

5

Med Longbread bliver det let at skabe et varieret menukort, fordi brødet kan skæres og serveres på et hav af måder. Ét brød kan skæres til 4-5 sandwich, eller du kan skære det i mindre bidder til tapas eller mødeanretninger. Det er vores egen kantine i Hatting, som står bag opskriften på Longbread med grillede auberginer, rød pesto og grillet vegansk ost. (Opskriften kan også serveres som vegetarisk variant med grillet bondebrie og klassisk aioli).

Nyhed

Forberedelsestid

30 min

Rækker til

5

Med Longbread bliver det let at skabe et varieret menukort, fordi brødet kan skæres og serveres på et hav af måder. Ét brød kan skæres til 4-5 sandwich, eller du kan skære det i mindre bidder til tapas eller mødeanretninger. Det er vores egen kantine i Hatting, som står bag opskriften på Longbread med grillede auberginer, rød pesto og grillet vegansk ost. (Opskriften kan også serveres som vegetarisk variant med grillet bondebrie og klassisk aioli).

Ingredienser

Longbread Sandwich lys

Vegansk Aioli lavet på kikærtevand eller klassisk aioli for en vegetarisk sandwich.

Grøn salat.

Grillede auberginer i skiver (Fås på frost fra Frigodan).

Olie (til de grillede auberginer).

Rød pesto (Lav evt. din egen med grillede, røde peberfrugter).

Semi-dried cherrytomater (evt. fra Paradiso).

Vegansk brie eller halloumi, som grilles i ovnen sammen med auberginerne. (Bondebrie for en vegetarisk sandwich)

Sådan gør du

Tilberedning

15 min