Undgå madspild med smapas

Forberedelsestid

10-30 min

Rækker til

10 personer

Smapas bruges som betegnelse for små ristede brødhapsere med ’tapas-fyld’ og kan anrettes og serveres på mange forskellige måder. Smapas er ideelt i forhold til at mindske madspild, da der ikke er nogle ’regler’ for fyld, kombinationer, anretning, størrelser osv. Der behøver ligeledes ikke være 30 stk. med samme fyld, men du kan i stedet for servere fade med mange forskellige varianter, alt efter hvad dine rester tillader. Ved smapas er det kun kreativiteten, der sætter grænser.

Forberedelsestid

10-30 min

Rækker til

10 personer

Smapas bruges som betegnelse for små ristede brødhapsere med ’tapas-fyld’ og kan anrettes og serveres på mange forskellige måder. Smapas er ideelt i forhold til at mindske madspild, da der ikke er nogle ’regler’ for fyld, kombinationer, anretning, størrelser osv. Der behøver ligeledes ikke være 30 stk. med samme fyld, men du kan i stedet for servere fade med mange forskellige varianter, alt efter hvad dine rester tillader. Ved smapas er det kun kreativiteten, der sætter grænser.

Ingredienser

Brød til hapser - vælg selv om du ønsker lyst, groft eller rugbrød

Tilbehør til inspiration

Peberfruger
Seranoskinke
Chorizo
Pesto
Brie
Cherrytomater Skæreost

 

Sådan gør du

Tilberedning

10-30 min

Smapas med grillet ost og råsyltede peberfrugter
Råsyltede peberfrugter
Smapas med serrano skinke
Smapas med chorizo, brie og pesto