Undgå madspild med smapas

Forberedelsestid

10-30 min

Rækker til

10 personer

Smapas bruges som betegnelse for små ristede brødhapsere med ’tapas-fyld’ og kan anrettes og serveres på mange forskellige måder. Smapas er ideelt i forhold til at mindske madspild, da der ikke er nogle ’regler’ for fyld, kombinationer, anretning, størrelser osv. Der behøver ligeledes ikke være 30 stk. med samme fyld, men du kan i stedet for servere fade med mange forskellige varianter, alt efter hvad dine rester tillader. Ved smapas er det kun kreativiteten, der sætter grænser.

Forberedelsestid

10-30 min

Rækker til

10 personer

Smapas bruges som betegnelse for små ristede brødhapsere med ’tapas-fyld’ og kan anrettes og serveres på mange forskellige måder. Smapas er ideelt i forhold til at mindske madspild, da der ikke er nogle ’regler’ for fyld, kombinationer, anretning, størrelser osv. Der behøver ligeledes ikke være 30 stk. med samme fyld, men du kan i stedet for servere fade med mange forskellige varianter, alt efter hvad dine rester tillader. Ved smapas er det kun kreativiteten, der sætter grænser.

Ingredienser

Brød til hapser - vælg selv om du ønsker lyst, groft eller rugbrød

Tilbehør til inspiration

Peberfruger
Seranoskinke
Chorizo
Pesto
Brie
Cherrytomater Skæreost

 

Sådan gør du

Smapas med grillet ost og råsyltede peberfrugter
Råsyltede peberfrugter
Smapas med serrano skinke
Smapas med chorizo, brie og pesto