gulerodbrud mil
Varenummer:80320

Gulerodsbrød (rådej)

675 g / stk.

Gulerodsbrød rådej er en af vores særligt eftertragtede varianter, fordi det har en sød smag af gulerødder og solsikkefrø som kontrast til den surdej, som det også indeholder. Brødet kan bruges både til franskbrød, men prøv også gulerodsbrud, hvor dejen hakkes sammen med et sammenpisket æg og sættes i ”håndfulde” på en bageplade. Dejen er i øvrigt rørt i Danmark. En karton består af 1 pose med 12 stk. i hver.

Ingredienser

HVEDEMEL, vand, gulerødder 10%, solsikkefrø, rapsolie, gær,HVEDEGLUTEN, salt tilsat jod, sukker, stabilisator (E412), gulerodskoncentrat, druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, amylase, xylanase). Kan indeholde spor af valnødder.

Allergener

Indeholder
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Valnød
  • Nødder

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 180 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i 45-60 min. i raskeskab (ved 35°C og fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 3 x størrelse. Sæt produkterne i en 230°C varm ovn, og sænk temperaturen til 190°C. Bag produkterne 35 min. med damp de første 30 sek. og lukket ventil de første 15 min.

Fortoldningskodeks 19012000
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 9

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 270 kcal
Energi, kJ 1141 kJ
Fedt 5.1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.7 g
Kulhydrater 45 g
- heraf sukkerarter 3 g
Kostfibre 3.2 g
Protein 9.5 g
Salt 1.1 g
80320-400x340-raadej-gulerodsbroed
denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad