Nyfortolket Gravad Laks med syltede rødløgsskaller, radise, friterede kapers og ræve-sovs mayo

Forberedelsestid

30 min

Rækker til

Min 2

Nyfortolket Gravad Laks med syltede rødløgsskaller, radise, friterede kapers og ræve-sovs mayo.

Ta’ en klassiker og gi’ den nyt liv. Brug velkendte elementer, men gi’ dem dit eget tvist og grib muligheden for at skabe din egen fortolkning – eller skab helt nye smørrebrødsvarianter med nye smage og konsistenser.

Forberedelsestid

30 min

Rækker til

Min 2

Nyfortolket Gravad Laks med syltede rødløgsskaller, radise, friterede kapers og ræve-sovs mayo.

Ta’ en klassiker og gi’ den nyt liv. Brug velkendte elementer, men gi’ dem dit eget tvist og grib muligheden for at skabe din egen fortolkning – eller skab helt nye smørrebrødsvarianter med nye smage og konsistenser.

Ingredienser

Signaturbrød Bryghus Møn

Gravad laks

Gravad laks
Brun farin Salt
Fennikelfrø
Sort peber
Korianderfrø
Dild

Rævesovs mayo

Tyk mayo
Tørret dild
Bornholmsk sennep
Brun farin
Citronskal 

Syltede rødløg

Rødløg
Klassisk syltelage

Friterede kapers

Olie
Kapers
Frissé salat
Radise
Dild

Sådan gør du

Tilberedning

45 min

Gravad laks
Rævesovs mayo
Syltede rødløg
Friterede kapers