26364 Signaturbrød Gilleleje Havn
Varenummer:26364

Signaturbrød Gilleleje Havn

750 g / stk.

Signaturbrød Gilleleje Havn er et flot mørkt rugbrød med god og fyldig smag, bagt med poppede durumkerner, der giver en god smag, et flot udseende og et særligt godt bid. Brødet er som altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Brødet er desuden bagt i Danmark. En karton består af 12 poser med 1 stk i hver.

Ingredienser

Vand, RUGKERNER 24%, FULDKORNSRUGMEL 15%, rugsurdej 11% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), poppede durumkerner (HVEDE) 6%, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), solsikkekerner 3,5%, BYGMALTEKSTRAKT, hørfrø 2,5%, salt tilsat jod, eddike, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), sigtet RUGMEL, gær, rapsolie, HVEDEMEL, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Fortoldningskodeks 19059030
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 215 kcal
Energi, kJ 904 kJ
Fedt 4.5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.6 g
Kulhydrater 33 g
- heraf sukkerarter 2.1 g
Kostfibre 8.4 g
Protein 6.4 g
Salt 1.6 g
26364-400x340-signaturbroed-gilleleje-havn
denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad