26364 signaturbrød gilleleje havn_2miljø 2024
Varenummer: 26364

Signaturbrød Gilleleje Havn

750 g / stk.

Vi er gået sammen med Restaurant Gilleleje Havn om at skabe et Signaturbrød, som er en hyldest til det lokale, til pionerånden og den gode smag af Danmark. Signaturbrød Gilleleje Havn er et flot mørkt rugbrød med god og fyldig smag, bagt med poppede durumkerner, der giver en god smag, et flot udseende og et særligt godt bid. Vi har forbagt brødet for dig, så du blot skal bage det 25 minutter ved 160 grader. Brødet er som altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Brødet er desuden bagt i Danmark. En karton består af 12 poser med 1 stk. i hver. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, RUGKERNER 24%, FULDKORNSRUGMEL 15%, rugsurdej 11% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), poppede durumkerner (HVEDE) 6%, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), solsikkekerner 3,5%, BYGMALTEKSTRAKT, hørfrø 2,5%, salt tilsat jod, eddike, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), sigtet RUGMEL, gær, rapsolie, HVEDEMEL, BYGMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Indeholder ikke deklarationspligtige allergener

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (dage) 365
GTIN 05701014067359

Wholesaler

BC Catering 288425
AB Catering 288425
Dagrofa Foodservice 264658
Hørkram 17205054
Inco 288425

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 215 kcal
Energi, kJ 904 kJ
Fedt 4.5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.6 g
Kulhydrater 33 g
- heraf sukkerarter 2.1 g
Kostfibre 8.4 g
Protein 6.4 g
Salt 1.6 g
26364 SBS Signaturbrød Gilleleje skåret_komprimeret
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger rugbrød?

Vi har gjort det nemt at finde det rigtige rugbrød!

Følg guiden og se hvilke rugbrødsvarianter, der passer til netop dit professionelle køkken.

Sådan vælger du det rigtige rugbrød

Husk!

  • Bagetiden kan variere fra ovn til ovn.
  • Se mere i videoen herunder for at få det bedste resultat.
Se video

Danmark Rundt Med Smørrebrød

I Danmark rundt med smørrebrød giver seks af vores kunder deres bud på kompromisløst smørrebrød – fra innovativ kartoffelmad på Samsø til velsmagende hønsesalat i Odense.

Hent e-bogen og få masser af inspiration til dine smørrebrød.

Download e-bogen

Brug for hjælp?

Book et møde med en af vores rådgivere.

Find din salgskonsulent her