Signaturbrød Gilleleje Havn i skiver og bagepose
750 g / stk.
Det populære Restaurant Gilleleje Havn Rugbrød i skiver og bagepose er skabt i samarbejde med restauratør og kok Annette Bylov Sørensen. Rugbrødet har en skøn, mørk farve og er bagt med poppede durumkerner, som bidrager til den fyldige smag og krummens teksturrige bid. Gilleleje-rugbrødet i skiver og bagepose er perfekt til dig, der ønsker nem håndtering og ensartede skiver til f.eks. buffetbrød eller smørrebrød. Du bager rugbrødet fra optøet stand i bageposen – og først når det er kølet af, og du skal bruge brødet, fjerner du clipsen. På den måde bevarer brødet sin saftighed endnu længere. Brødet er, som altid, bagt uden stråforkortere og konserveringsmidler på vores danske bageri. En karton består af 12 poser med 1 stk. i hver. Der er ca. 18 skiver i et rugbrød. Egnet til veganere.
- I skiver og bagepose for nem håndtering og ensartede skiver
- En del af den populære Signaturbrødserie
- Udviklet i samarbejde med restauratør og kok Annette Bylov Sørensen
- Bagt i Danmark
Ingredienser
Vand, RUGKERNER 25%, FULDKORNSRUGMEL 21%, poppede durumkerner (HVEDE) 6%, solsikkekerner, BYGMALTEKSTRAKT, hørfrø, salt tilsat jod, eddike, gær, sigtet RUGMEL 0,5%, rapsolie, enzymer (HVEDE), BYGMALTMEL, surdejskultur.Allergener
Indeholder
- Byg
- Glutenholdigt korn
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Sættes på kold bageplade og bages 30 min. ved 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden clipsen fjernes og posen åbnes. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Holdbarhed (dage) | 365 |
---|
Wholesaler
AB Catering | 364583 |
---|---|
Dagrofa Foodservice | 660990 |
Hørkram | 60099759 |
Inco | 364583 |
Næringsindhold
pr. 100g |
---|