VeggieWok med rug-sticks

Forberedelsestid

30 min

Rækker til

10 personer

Sæt velsmagende grønne retter på din menu og gør en forskel for dit professionelle køkken, for dine gæster og for miljøet. Med farverige anretninger er det nemt at gøre det sjovt at spise grønt - prøv fx med denne vegetar-wok med ingefær og lakridsrøgede rugsticks. De sprøde rugsticks er samtidig med til at sikre mæthedsfornemmelsen.

Forberedelsestid

30 min

Rækker til

10 personer

Sæt velsmagende grønne retter på din menu og gør en forskel for dit professionelle køkken, for dine gæster og for miljøet. Med farverige anretninger er det nemt at gøre det sjovt at spise grønt - prøv fx med denne vegetar-wok med ingefær og lakridsrøgede rugsticks. De sprøde rugsticks er samtidig med til at sikre mæthedsfornemmelsen.

Ingredienser

Lakridsrøget rugbrøds-sticks

300 g rugbrød i stave – her har vi anvendt Økologisk Multigrain
1 lakridsrodsstang
Røgsmuld (æbletræ, blomme eller kirsebær røgmuld kan anbefales)
1 spsk. groft salt
2 spsk. olie

VeggieWok

200 g porto bello brækket i flere stykker
200 g grønne blancheret bønner
200 g gulerod skåret i stave
100 g rødløg skåret i både
100 g porretoppe fint snittede
150 g blancheret rosenkål delt i 2
200 g groft snitte rød spidskål
2 fed hakkede hvidløg
2 spsk. hakket ingefær
20 g hk mynte
Lidt olie
100 g glasnudler

Fermenteret dressing

Saft og skal af 2 lime
3 spsk. koldpresset rapsolie
2 dl soya
1/3 dl eddike
2 fed hk. hvidløg
1 spsk. hk rød chili
20 g groft hakkede basilikum
1 dl byg-miso
20 g hk koriander
1 dl kokosmælk

Sådan gør du

Lakridsrøget rugbrøds-sticks
Fermenteret dressing
VeggieWok