rugbroedssandwich med roeget kalkunbryst-abrikos spread og karry
Varenummer:80203

Klosterbrød

1100 g / stk.

Klosterbrød er klassisk dansk rugbrød bagt med rugsurdej og rugkerner. Surdejen er vores egen, og den opfriskes med vand og mel og modner i 12 timer, inden der bages af den. Den tilsættes både for smag og god konsistens og saftighed. Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket, og er desuden bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, surdej 22% (vand, FULDKORNSRUGMEL 9,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 21%, FULDKORNSRUGMEL 17%, sigtet RUGMEL 13%, rasp (ingredienser som i dette brød), salt tilsat jod, BYGMALTEKSTRAKT, eddike, gær, BYGKERNER 0,5%, BYGMALTMEL, HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160 °C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 363
05701014901370

Wholesaler

BC Catering 52789
AB Catering 52789
Dagrofa Foodservice 43563
Hørkram 34966815
Inco 52789

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 202 kcal
Energi, kJ 851 kJ
Fedt 1.4 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.2 g
Kulhydrater 37 g
- heraf sukkerarter 2.2 g
Kostfibre 10 g
Protein 5.3 g
Salt 1.2 g
80203-400x340-klosterbroed
keyholelogo foodkorns dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad