Klosterbrød
1100 g / stk.
Klosterbrød er klassisk dansk rugbrød bagt med rugsurdej og rugkerner. Surdejen er vores egen, og den opfriskes med vand og mel og modner i 12 timer, inden der bages af den. Den tilsættes både for smag og god konsistens og saftighed. Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket, og er desuden bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, surdej 22% (vand, FULDKORNSRUGMEL 9,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 21%, FULDKORNSRUGMEL 17%, sigtet RUGMEL 13%, rasp (ingredienser som i dette brød), salt tilsat jod, BYGMALTEKSTRAKT, eddike, gær, BYGKERNER 0,5%, BYGMALTMEL, HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160 °C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Produktionsland | Danmark |
---|---|
Holdbarhed (dage) | 363 |
GTIN | 05701536802032 |
Wholesaler
BC Catering | 52789 |
---|---|
AB Catering | 52789 |
Dagrofa Foodservice | 43563 |
Hørkram | 34966815 |
Inco | 52789 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 202 kcal |
Energi, kJ | 851 kJ |
Fedt | 1.4 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.2 g |
Kulhydrater | 37 g |
- heraf sukkerarter | 2.2 g |
Kostfibre | 10 g |
Protein | 5.3 g |
Salt | 1.2 g |
