Klosterbrød
1100 g / stk.
Klosterbrød er klassisk dansk rugbrød bagt med rugsurdej og rugkerner. Surdejen er vores egen, og den opfriskes med vand og mel og modner i 12 timer, inden der bages af den. Den tilsættes både for smag og god konsistens og saftighed. Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket, og er desuden bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, FULDKORNSRUGMEL 25%, RUGKERNER 20%, sigtet RUGMEL, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, eddike, gær, BYGFLAGER 0,3%, rapsolie, BYGMALTMEL, enzymer(HVEDE), surdejskultur.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160 °C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701536802032 |
Wholesaler
BC Catering | 52789 |
---|---|
AB Catering | 52789 |
Dagrofa Foodservice | 43563 |
Hørkram | 34966815 |
Inco | 52789 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 194 kcal |
Energi, kJ | 818 kJ |
Fedt | 1.3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.2 g |
Kulhydrater | 36 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 10 g |
Protein | 4.6 g |
Salt | 1.1 g |
