rugbroedssandwich med roeget kalkunbryst-abrikos spread og karry
Varenummer:80203

Klosterbrød

1100 g / stk.

Klosterbrød er klassisk dansk rugbrød bagt med rugsurdej og rugkerner. Surdejen er vores egen, og den opfriskes med vand og mel og modner i 12 timer, inden der bages af den. Den tilsættes både for smag og god konsistens og saftighed. Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, surdej 22% (vand, FULDKORNSRUGMEL 9,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 21%, FULDKORNSRUGMEL 17%, sigtet RUGMEL 13%, rasp (ingredienser som i dette brød), salt tilsat jod, BYGMALTEKSTRAKT, eddike, gær, BYGKERNER 0,5%, BYGMALTMEL, HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160 °C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Fortoldningskodeks 19059030
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12
05701014901370

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 202 kcal
Energi, kJ 851 kJ
Fedt 1.4 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.2 g
Kulhydrater 37 g
- heraf sukkerarter 2.2 g
Kostfibre 10 g
Protein 5.3 g
Salt 1.2 g
80203-400x340-klosterbroed
key-hole foodkorns denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad