Bag, smag og oplev brødene i din prøvekasse

Med vores lækre prøvekasse fyldt med nyheder, har du nu muligheden for at bage og smage vores brød, inden du bestiller hos din foretrukne grossist.

Kassen indeholder både helbrød, boller og sandwichbrød, så du kan opleve et bredt udvalg af vores brød til alle dagens måltider.

Brødene, som du netop har modtaget i prøvekassen, er bagt på vores bageri i Vestjylland. Vi har kræset for både smag og kvalitet, så du kan servere lækre, rustikke brød for dine gæster og kunder.

Nørderi – for smagens skyld

Vi elsker at nørde med forskellige meltyper, kerner og bageteknikker, for at tilbyde dig lækre brød, hvor både skorpe, krumme og tekstur lever op til dine kunders højeste forventninger og ønsker.

Nye boller viser vejen til mere økologi

Vores fire nye økologiske boller er skabt til dig, der har fokus på økologi og samtidig vil kræse for gæsterne med kvalitet og gode smagsoplevelser.

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til forny dit brødsortiment?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at afbage, dufte og ikke mindst smage, inden du beslutter dig. 

Vi har udvalgt vores mest populære prøvekasser, som du frit kan vælge imellem. På den måde sikrer vi, at der noget for enhver smag og ethvert køkken.

Læs mere om indholdet i hver enkelt prøvekasse ved at klikke på linket.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!