Bag, smag og oplev brødene i din prøvekasse

Med vores lækre prøvekasse fyldt med nyheder, har du nu muligheden for at bage og smage vores brød, inden du bestiller hos din foretrukne grossist.

Kassen indeholder både helbrød, boller og sandwichbrød, så du kan opleve et bredt udvalg af vores brød til alle dagens måltider.

Brødene, som du netop har modtaget i prøvekassen, er bagt på vores bageri i Vestjylland. Vi har kræset for både smag og kvalitet, så du kan servere lækre, rustikke brød for dine gæster og kunder.

Nørderi – for smagens skyld

Vi elsker at nørde med forskellige meltyper, kerner og bageteknikker, for at tilbyde dig lækre brød, hvor både skorpe, krumme og tekstur lever op til dine kunders højeste forventninger og ønsker.

Nye boller viser vejen til mere økologi

Vores fire nye økologiske boller er skabt til dig, der har fokus på økologi og samtidig vil kræse for gæsterne med kvalitet og gode smagsoplevelser.

Få en prøvekasse, og find dine favoritter

Arbejder du professionelt med mad, og har du lyst til at opleve vores brød?

Vores prøvekasser giver dig mulighed for at bage, dufte og smage, inden du bestiller dine favoritter.

Se de prøvekasser, du kan vælge mellem, når du klikker på linket herunder.

Vi ser frem til at levere en prøvekasse med lækkert bake-off brød til dit professionelle køkken.

Bestil din prøvekasse her

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver

Vil du have relevant inspiration direkte i indbakken?

Ja tak!