Café K har knækket koden til café-succes

Da vi træder ind på Café K på Gl. Munkegade i hjertet af Aarhus, fornemmer vi straks stemningen i den hyggelige og velbesøgte café. Det er formiddag, og der er godt gang i serveringerne af Café K’s populære tapasbrunch. Her møder vi ejeren af Café K-kæden Søren Schack Hansen. 

En af nøglerne til Café K-kædens succes er Sørens sans for forretning. Han har udviklet et stærkt café-koncept med et menukort, der byder på et bredt udvalg af klassiske caféretter, der – sammen med caféens atmosfære og indretning – opfylder gæsternes behov og ønsker til “et godt cafébesøg.”   

”Den oplevelse, vi gerne vil give gæsterne her, er en ”dagligstue-stemning”. Et sted, hvor man føler sig hjemme, kan slappe af og være sig selv. Her er der plads til alle,“ fortæller Søren Schack Hansen. 

 

Bake-off giver bedre drift af den travle café

Maden er en stor del af oplevelsen på Café K, og menukortet byder på mange varierede smagsoplevelser. Brødet spiller en vigtig rolle i mange af retterne. Det gælder for eksempel den populære tapasbrunch, smørrebrød, sandwiches, stjerneskud og det store udvalg af burgere, som Café K er kendt for.  

En af Sørens ansatte brænder for at bage sine egne surdejsboller – til de gæster, der bestiller en ”BMO” (bolle med ost). Men ellers er det rugbrød, brød, burgerboller og croissanter fra Schulstad Bakery Solutions, der får dagen og driften af caféen til at hænge sammen. 

”Den lyserøde drøm vil nok altid være at bage sit eget brød. Men med de mængder, vi bruger, er det slet ikke realistisk. Og så er det jo fantastisk, at man har et alternativ som bake off fra Schulstad Bakery Solutions. Det sikrer os en høj kvalitet og produkter, som altid er ens. Det er bare at tø op, bage af og servere,” siger Søren 

Godt personale er guld værd

Det kræver sit af personalet at skabe en afslappet, hjemlig stemning – og samtidig tage imod et uforudsigeligt antal gæster, som alle skal have en god oplevelse. Derfor spørger vi også Café K’s tjener, Joanna Fadavi Vadgaard, hvordan hun oplever arbejdet med brødet i cafeen. Hun fortæller: 

”Brød er måske ikke noget, man tænker særligt over i hverdagen. Men det er vigtigt!  

For eksempel i forhold til brunchen, som er stor hos os. Der skal bare være nybagt og lækkert brød til. Derfor er det vigtigt for os hele tiden at være på forkant, og her fungerer vores bake off rigtig godt.  

Hvis der kommer nye gæster, og jeg ser, at vi er ved at mangle brød – så kan jeg lige give besked til køkkenet om, at vi skal bruge “et lyst” eller “et mørkt”. Så ved jeg, at der er friskbagt brød om tyve minutter. Den fleksibilitet betyder også, at vi aldrig kommer til at lave for meget brød, og det kan jeg godt lide!” 

9  matchende resultater
05413056039507_C1L1
224434

Croissant 70 g.

70 g / stk.
17904001 Smoercroissant_komprimeret
17904001

Premium Smørcroissant, buet

70 g / stk.
74008020 Mini chokolade muffin single pakket_komprimeret
74008020

Mini Chokolade muffin, single pakket

37 g / stk.
221736 Pain au chocolat_komprimeret
221736

Pain Au Chocolat

75 g / stk.
226921 Gilleleje_Rugbroed_skiver_bagepose_Original Ny
226921

Signaturbrød Gilleleje Havn i skiver og bagepose

750 g / stk.
226922 Fanø_Rugbroed_skiver_bagepose_Original Ny
226922

Signaturbrød Fanø i skiver og bagepose

750 g / stk.
5790031502 Glazed Bun komprimeret ny
223413

Brioche burgerbolle

72 g / stk.
218018 Rugstykke m drys_komprimeret
218018

Rugstykke med drys

140 g / stk.
85211 Oeko bl. morgenbroed_komprimeret
85211

Økologiske blandede morgenbrød

73.33 g / stk.
Loading...