Pain Au Chocolat
75 g / stk.
Pain au Chocolat er fyldt med den fineste mørke belgiske chokolade. Dejen har fået lov til at udvikle sig naturligt under lang hviletid, hvilket er med til at gøre den let og luftig. Pain au Chocolat er penslet med æg, hvilket giver en smuk gylden farve til overfladen. Et særligt kendetegn ved vores fyldte croissanter er i øvrigt, at fyldet ligger helt ud til enderne af croissanten, så hver bid bliver en god oplevelse. En karton består af 2 poser med 24 stk. i hver.
Ingredienser
Dej: HVEDEMEL, vand, palmeolie, gær, sukker, SMØR, kokosolie, salt, rapsolie, HVEDEGLUTEN, emulgator (E471), surhedsregulerende middel (E330), naturlig aroma, melbehandlingsmiddel (E300) amylase, xylanase, ÆG. Fyld: Chokolade (mindst 44,2% kakaotørstof) (9,3%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator (E322 – SOJA)). Topping: ÆG. Kan indeholde spor af hasselnødder og mandlerAllergener
Indeholder
- Mælk
- Soja
- Æg
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Mandel
- Hasselnød
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning. Bagte produkter bør spises indenfor 24 timer efter bagning.
Produkterne optøs i 30 min inden bagning i forvarmet ovn ved 170–180°C i ca. 19 min. Ovne varierer, så tilpas tiden indenfor de angivne bage-temperaturer. Lad produkterne køle let af før servering.
Oprindelsesland | Belgien |
---|---|
Produktionsland | Belgien |
Holdbarhed (dage) | 365 |
Wholesaler
BC Catering | 200435 |
---|---|
AB Catering | 200435 |
Dagrofa Foodservice | 303000 |
Hørkram | 15265173 |
Inco | 200435 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 349 kcal |
Energi, kJ | 1460 kJ |
Fedt | 18 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 10 g |
Kulhydrater | 39 g |
- heraf sukkerarter | 9.0 g |
Protein | 6.2 g |
Salt | 0.91 g |