Smørrebrød med blomkål, broccoli og nøddemayo

Forberedelsestid

30 min

Rækker til

4

Opskriften er udviklet af Jesper Panorama fra Panorama Mad og Vin i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet. Foto af Jesper Rais.

 

FIND ALLE FULDKORNSLOGOMÆRKET RUGBRØD HER

Forberedelsestid

30 min

Rækker til

4

Opskriften er udviklet af Jesper Panorama fra Panorama Mad og Vin i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet. Foto af Jesper Rais.

 

FIND ALLE FULDKORNSLOGOMÆRKET RUGBRØD HER

Ingredienser

4 stykker fuldkornslogomærket rugbrød

Lidt smør

1 broccoli

1 blomkål

1 stængel palmekål

½ dl sesam

1,5 dl mayonnaise

½ dl afskallede hasselnødder

Solsikkeolie

Sådan gør du

Tilberedning

20 min

Blomkål
Broccoli
Palmekål
Sesamfrø
Hasselnødder
Mayonnaise
Anretning
4  matchende resultater
80324  Solsikkerugbroed_komprimeret
80324

Solsikkerugbrød

1100 g / stk.
80204 Kernesund rugbroed_komprimeret
80204

Kernesund

1100 g / stk.
80203 Klosterbroed skaaret_komprimeret
80203

Klosterbrød

1100 g / stk.
26118 Fuldkornrugbroed i skiver_komprimeret
26118

Fuldkornsrugbrød i skiver og bagepose

1060 g / stk.
Loading...