Varenummer:80324
Solsikkerugbrød
1100 g / stk.
Solsikkerugbrødet er saftigt og fyldt med bl.a. rugkerner og solsikkefrø. Brødet er bagt med rugsurdej, hvilket giver den helt rigtige rugbrødssmag. Solsikkerugbrød er Nøglehuls- og Fuldkornsmærket - og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver.
Ingredienser
Vand, RUGKERNER 22%, rugsurdej 17% (vand, FULDKORNSRUGMEL 7%, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 14%, solsikkekerner 7%, sigtet RUGMEL 6%, rasp (ingredienser som i dette brød), hørfrø, salt tilsat jod, eddike, gær, BYGMALTEKSTRAKT, tørret surdej (FULDKORNSRUGMEL 0,5%, surdejskultur), BYGMALTMEL.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Glutenholdigt korn
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.
Fortoldningskodeks | 19059080 |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (måneder) | 12 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 227 kcal |
Energi, kJ | 952 kJ |
Fedt | 6.6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1 g |
Kulhydrater | 30 g |
- heraf sukkerarter | 2.3 g |
Kostfibre | 10 g |
Protein | 6.9 g |
Salt | 1.2 g |
Ideel til
Morgenmad
Frokost
Aftensmad