Go_vegan_forside
Varenummer:80324

Solsikkerugbrød

1100 g / stk.

Solsikkerugbrødet er saftigt og fyldt med bl.a. rugkerner og solsikkefrø. Brødet er bagt med rugsurdej, hvilket giver den helt rigtige rugbrødssmag. Solsikkerugbrød er Nøglehuls- og Fuldkornsmærket - og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver.

Ingredienser

Vand, RUGKERNER 22%, rugsurdej 17% (vand, FULDKORNSRUGMEL 7%, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 14%, solsikkekerner 7%, sigtet RUGMEL 6%, rasp (ingredienser som i dette brød), hørfrø, salt tilsat jod, eddike, gær, BYGMALTEKSTRAKT, tørret surdej (FULDKORNSRUGMEL 0,5%, surdejskultur), BYGMALTMEL.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Fortoldningskodeks 19059080
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 227 kcal
Energi, kJ 952 kJ
Fedt 6.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 1 g
Kulhydrater 30 g
- heraf sukkerarter 2.3 g
Kostfibre 10 g
Protein 6.9 g
Salt 1.2 g
web-80324-solsikkerugbrod_s
key-hole foodkorns denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad