Go_vegan_forside
Varenummer:80324

Solsikkerugbrød

1100 g / stk.

Solsikkerugbrødet er saftigt og fyldt med bl.a. rugkerner og solsikkefrø. Brødet er bagt med rugsurdej, hvilket giver den helt rigtige rugbrødssmag. Solsikkerugbrød er Nøglehuls- og Fuldkornsmærket - og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, RUGKERNER 22%, rugsurdej 15% (vand, FULDKORNSRUGMEL 7%, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 15%, sigtet RUGMEL 7%, solsikkekerner 6,5%, hørfrø, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, eddike, gær, BYGMALTMEL, tørret surdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), rapsolie.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produkterne optøs tildækket med plastik eller i plastpose i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur eller natten over på køl. Bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 362

Wholesaler

BC Catering 61111
AB Catering 61111
Dagrofa Foodservice 73253
Hørkram 34967041
Inco 61111

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 228 kcal
Energi, kJ 955 kJ
Fedt 6.5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.7 g
Kulhydrater 31 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 9.2 g
Protein 6.7 g
Salt 1.2 g
web-80324-solsikkerugbrod_s
keyholelogo foodkorns dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad