Tomatmad med urtemayo og feta

Forberedelsestid

20 minutter

Rækker til

4

Opskriften er udviklet af Jesper Panorama fra Panorama Mad og Vin i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet. Foto af Jesper Rais.

Forberedelsestid

20 minutter

Rækker til

4

Opskriften er udviklet af Jesper Panorama fra Panorama Mad og Vin i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet. Foto af Jesper Rais.

Ingredienser

4 stykker fuldkornslogomærket rugbrød

1-2 bøftomater

12 cherrytomater

2-3 blade frisésalat eller krølsalat

1 rødløg

Lidt ristede løg

1/2 potte basilikum

1/2 potte timian

1,5 dl mayonnaise

½ dl olie

Lidt feta

1/2 tsk salt

1 spsk. rørsukker

Sådan gør du

Tilberedning

1 time og 40 minutter

Tomaterne
Rødløg
Fetaen
Basilikum og timian
Mayonnaisen
Til bagte cherrytomater
Anretning