80204 kernesund_miljø 2024
Varenummer: 80204

Kernesund

1100 g / stk.

Rugbrødet Kernesund er bagt med fuldkornsrugmel, rugsigtemel, rugkerner og hørfrø. Kernesund er Nøglehuls- og Fuldkornsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk. i hver. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, FULDKORNSRUGMEL 24%, sigtet RUGMEL 18%, RUGKERNER 12%, hørfrø 4,5%, salt tilsat jod, sirup, eddike, RUGFLAGER 0,5%, gær, BYGMALTMEL, enzymer(HVEDE), surdejskultur. Fødevarestyrelsen anbefaler 90 gram fuldkorn om dagen og gerne mere som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 36 gram fuldkorn pr. 100 gram

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Indeholder ikke deklarationspligtige allergener

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Produktet optøs i posen i min. 1/2 døgn. Tages ud af posen, bages i 25 min. i varmluftsovn ved 160°C. Brødet bør afkøle i ca. to timer, inden det skæres. Holdbarhed inden afbagning (tildækket): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn ved stuetemperatur.

Holdbarhed (dage) 365
GTIN 05701536802049

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 197 kcal
Energi, kJ 827 kJ
Fedt 2.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.4 g
Kulhydrater 33 g
- heraf sukkerarter 2.0 g
Kostfibre 10 g
Protein 5.3 g
Salt 1.2 g
80204 Kernesund rugbroed_komprimeret
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger rugbrød?

Vi har gjort det nemt at finde det rigtige rugbrød!

Følg guiden og se hvilke rugbrødsvarianter, der passer til netop dit professionelle køkken.

Sådan vælger du det rigtige rugbrød

Bagevejledning til rugbrød

Husk, at bagetid kan variere fra ovn til ovn. Se vores video, der guider dig gennem hele bageprocessen. Lær de bedste teknikker til at opnå et perfekt bagt rugbrød hver gang. Klik på videoen herunder og få tips til at imponere med dit hjemmebagte rugbrød!

Se video

Brug for hjælp?

Book et møde med en af vores rådgivere.

Find din salgskonsulent her