Smørristet rugbrød med gulerodstatar med vadouvan karry og puffet kartoffel

Forberedelsestid

30 min.

Rækker til

4 portioner

Skru op for det grønne og sunde på menuen med smørrebrød, der er fyldt med gode, danske råvarer. Opskriften er udviklet af kokken Rasmus Bundgaard. 

 

FIND SOLSIKKERUGBRØD I SKIVER OG BAGEPOSE HER

Nyhed

Forberedelsestid

30 min.

Rækker til

4 portioner

Skru op for det grønne og sunde på menuen med smørrebrød, der er fyldt med gode, danske råvarer. Opskriften er udviklet af kokken Rasmus Bundgaard. 

 

FIND SOLSIKKERUGBRØD I SKIVER OG BAGEPOSE HER

Ingredienser

4 skiver solsikkerugbrød i skiver og bagepose

3 store gulerødder

500 ml hønsefond

6 stilke estragon

1 lille glas kapers

8 cornichoner

3 spsk. god frisk vadouvand karry ikke stødt

1 spsk. dijon sennep

Salt/peber

4 stilke kørvel

2 spsk. Sosa airbag patata

Olivenolie

1 banan skalotteløg

1 spsk. smør

1 spsk. hakkede røgede mandler

Lidt olie til at fritere i

Sådan gør du

Tilberedning

1 time 45 min.

Gulerodstatar
4  matchende resultater
80324  Solsikkerugbroed_komprimeret
80324

Solsikkerugbrød

1100 g / stk.
80204 Kernesund rugbroed_komprimeret
80204

Kernesund

1100 g / stk.
80203 Klosterbroed skaaret_komprimeret
80203

Klosterbrød

1100 g / stk.
26118 Fuldkornrugbroed i skiver_komprimeret
26118

Fuldkornsrugbrød i skiver og bagepose

1060 g / stk.
Loading...