Smørristet rugbrød med gulerodstatar med vadouvan karry og puffet kartoffel

Forberedelsestid

30 min.

Rækker til

4 portioner

Skru op for det grønne og sunde på menuen med smørrebrød, der er fyldt med gode, danske råvarer. Opskriften er udviklet af kokken Rasmus Bundgaard. 

Nyhed

Forberedelsestid

30 min.

Rækker til

4 portioner

Skru op for det grønne og sunde på menuen med smørrebrød, der er fyldt med gode, danske råvarer. Opskriften er udviklet af kokken Rasmus Bundgaard. 

Ingredienser

4 skiver solsikkerugbrød i skiver og bagepose

3 store gulerødder

500 ml hønsefond

6 stilke estragon

1 lille glas kapers

8 cornichoner

3 spsk. god frisk vadouvand karry ikke stødt

1 spsk. dijon sennep

Salt/peber

4 stilke kørvel

2 spsk. Sosa airbag patata

Olivenolie

1 banan skalotteløg

1 spsk. smør

1 spsk. hakkede røgede mandler

Lidt olie til at fritere i

Sådan gør du

Tilberedning

1 time 45 min.

Gulerodstatar