Bagevejledning til rådej

Følg vores enkle bageguide og opnå det HELT perfekte resultat HVER gang

Husk!

  • Bagetiden kan variere fra ovn til ovn.

  • Følg den vejledning, der passer til netop dine rådeje.

Optøning

1. Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 180 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. 

Hævning

1. Stil produkterne til hævning i ca. 60 min. i raskeskab (ved 35°C, fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 3x størrelse.

Afbagning

1. Sæt produkterne i en 230°C varm ovn, og sænk temperaturen til 190°C. Bages i varmluftsovn ved 190°C. Bagetid afhænger af produktet.

Rådeje til enhver lejlighed

Vores rådeje gør det nemt for dig at skabe dine egne unikke brød. Med snit, drys og form kan være din egen bagermester - uden det grove arbejde.

Vi har et stort sortiment af rådeje. Brug dem, som de er, eller skab dine egne.

 
Se udvalg af rådej

Klar til til en fagsnak om brød?

Kontakt en af vores distrikschefer, som gerne rådgiver om,
hvad vi kan gøre for din forretning.

Du finder nemt din nærmeste fagkonsulent,
så I kan sætte et møde op med det samme.

Find din salgskonsulent her