Rugbrød i form 1
Varenummer: 8097

Rugbrød (rådej)

1000 g / stk.

Rugbrød rådej er rørt af rugkerner, rugmel, rugsigtemel, surdej og bygmaltekstrakt. Det er et populært brød, der har mange anvendelsesmuligheder – både til hele rugbrød, skolerugbrød eller sand­wichboller. Rugbrødet er både Nøglehuls- og Fuldkornsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 10 stk. i hver. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, RUGKERNER 18%, FULDKORNSRUGMEL 18%, HVEDEMEL, sigtet RUGMEL 8%, HVEDEGLUTEN, gær, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), salt tilsat jod, sukker, BYGMALTEKSTRAKT, stabilisator (E412), druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, xylanase (HVEDE), amylaze (HVEDE)) , BYGMALTMEL.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Glutenholdigt korn
  • Rug
  • Hvede
Kan indeholde spor af
  • Indeholder ikke deklarationspligtige allergener

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 240 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i 45-60 min. i raskeskab (ved 35°C og fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 2 x størrelse. Sæt produkterne i en 200°C varm ovn, og sænk temperaturen til 160°C. Bag produkterne 75 min. med damp de første 30 sek og lukket ventil de første 15 min.

Oprindelsesland Danmark
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (dage) 273

Wholesaler

BC Catering 2080
AB Catering 2080
Dagrofa Foodservice 43071
Hørkram 12941803
Inco 2080

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 225 kcal
Energi, kJ 893 kJ
Fedt 1.5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.3 g
Kulhydrater 40 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 8 g
Protein 8.9 g
Salt 1.1 g
8097 Rugbroed (raadej)_komprimeret
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad