Rugbrød (rådej)
1000 g / stk.
Rugbrød rådej er rørt af rugkerner, rugmel, rugsigtemel, surdej og bygmaltekstrakt. Det er et populært brød, der har mange anvendelsesmuligheder – både til hele rugbrød, skolerugbrød eller sandwichboller. Rugbrødet er både Nøglehuls- og Fuldkornsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 10 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, RUGKERNER 18%, FULDKORNSRUGMEL 18%, HVEDEMEL, sigtet RUGMEL 8%, HVEDEGLUTEN, gær, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), salt tilsat jod, sukker, BYGMALTEKSTRAKT, stabilisator (E412), druesukker, emulgator (vegetabilsk E472e), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300, xylanase (HVEDE), amylaze (HVEDE)) , BYGMALTMEL.Allergener
Indeholder
- Byg
- Glutenholdigt korn
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 240 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. Stil produkterne til hævning i 45-60 min. i raskeskab (ved 35°C og fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 2 x størrelse. Sæt produkterne i en 200°C varm ovn, og sænk temperaturen til 160°C. Bag produkterne 75 min. med damp de første 30 sek og lukket ventil de første 15 min.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 273 |
GTIN | 05701536265097 |
Wholesaler
BC Catering | 2080 |
---|---|
AB Catering | 2080 |
Dagrofa Foodservice | 43071 |
Hørkram | 12941803 |
Inco | 2080 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 225 kcal |
Energi, kJ | 893 kJ |
Fedt | 1.5 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.3 g |
Kulhydrater | 40 g |
- heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 8 g |
Protein | 8.9 g |
Salt | 1.1 g |