Godt brød er en medspiller i oplevelsen på Café Drudenfuss

Café Drudenfuss er en af de ældste cafeer i Aarhus, og den ligger godt i smørhullet på hjørnet af Studsgade og Graven i det livlige Latinerkvarter. Her besøger vi tjener og barchef August Bech Voldstedlund til en snak om værtskab, cafémad og gode gæsteoplevelser. 

Menukortet er rigt, varieret og klassisk med et tvist. Her finder man f.eks. morgentapas, eggs benedict, brunch, smørrebrød, salat, suppe samt en god burger i både kød- og vegetarvariant. 

God stemning og glade gæster

Som både barchef og tjener har August Bech Voldstedlund sit hovedfokus på gæsterne og den gode stemning i cafeen. August fortæller: 

”Det allernemmeste for en travl tjener er hurtigt at servere en brødkurv med smør til. Så har man allerede vundet noget hos gæsterne. Man har gjort dem glade og gjort deres oplevelse bedre. Men man har også købt sig selv og køkkenet noget tid”. 

Brødet som en vigtig hjælper

Brødet spiller en vigtig rolle for mange af menukortets klassikere – men faktisk også for hele stemningen og oplevelsen på cafeen. August siger: 

”Brødet er måske ikke noget, man taler om i hverdagen. Men hvis man tænker over det, er det helt essentielt. Brødet er med til at skabe en god oplevelse. Og det er vigtigt for os at have det rigtige brød, for ellers kunne hverdagen ikke hænge sammen. Det hele skal spille sammen, og brødet er en vigtig hjælper!” 

Brødet som en vigtig hjælper

Netop tid er en vigtig faktor. For hverdagen i en populær café som Drudenfuss er travl og uforudsigelig. Bake off er derfor en vigtig faktor for at få hverdagen til at fungere. Men også en direkte medspiller i forhold til den oplevelse, August og hans kolleger gerne vil skabe.

Bake off giver værdi en travl hverdag

”Vi vil gerne have en tilgang over for gæsterne – at alt kan lade sig gøre. Og her er det en kæmpe hjælp med brød, som vi hurtigt kan klargøre. Kvaliteten er der hver gang, og det er essentielt for køkkenet. Men i den grad også for os, som møder gæsterne, og som gerne vil skabe gode oplevelser!” siger August Bech Voldstedlund. 

9  matchende resultater
226922 Fanø_Rugbroed_skiver_bagepose_Original Ny
226922

Signaturbrød Fanø i skiver og bagepose

750 g / stk.
226921 Gilleleje_Rugbroed_skiver_bagepose_Original Ny
226921

Signaturbrød Gilleleje Havn i skiver og bagepose

750 g / stk.
05413056039507_C1L1
224434

Croissant 70 g.

70 g / stk.
221736 Pain au chocolat_komprimeret
221736

Pain Au Chocolat

75 g / stk.
225842 Potato Burger Bun 80 g 120 mm, skaaret_original Ny
225842

Potato Burger Bun Gold, skåret

80 g / stk.
80498_SBS_Filone_Havre_komprimeret
80498

Filone Havre

635 g / stk.
5790031502 Glazed Bun komprimeret ny
223413

Brioche burgerbolle

72 g / stk.
208301 Mix kasse bonjour_komprimeret
208301

Bonjour Mixkarton Rustikke brød

218018 Rugstykke m drys_komprimeret
218018

Rugstykke med drys

140 g / stk.
Loading...