Bagevejledning til rådej

Følg vores enkle bageguide til rådej og opnå det HELT perfekte resultat HVER gang!

Bagevejledning til rådej

Husk, at bagetiden kan variere fra ovn til ovn. Vores bagevejledning viser dig, hvordan du nemt kan forme og bage rådej til forskellige typer brød. Vi guider dig trin for trin, så du sikrer dig, at dine brød bliver perfekte hver gang.

Optøning

1. Optø produkterne tildækket med plastik i ca. 180 min. ved stuetemperatur eller natten over på køl. 

Hævning

1. Stil produkterne til hævning i ca. 60 min. i raskeskab (ved 35°C, fugt 75%RF) eller tildækket med plastik et lunt sted, indtil de er 3x størrelse.

Afbagning

1. Sæt produkterne i en 230°C varm ovn, og sænk temperaturen til 190°C. Bages i varmluftsovn ved 190°C. Bagetid afhænger af produktet.

Rådeje til enhver lejlighed

Vores rådeje gør det nemt for dig at skabe dine egne unikke brød. Med snit, drys og form kan du være din egen bagermester - uden det grove arbejde.

Vi har et stort sortiment af rådeje. Brug dem, som de er, eller skab dine egne.

 
Se udvalg af rådej

Har du brug for hjælp?

Vi hjælper dig gerne med at løse enhver køkken-udfordring. Vores konsulenter har alle mange års erfaring i branchen i roller som blandt andet kantineleder, bager og kostvejleder. Derfor har de også personligt kendskab til de små og store udfordringer, du står overfor.

  • Uforpligtende
  • Nemt
  • Professionelt
Book en rådgiver