Glutenfri Burgerbolle
100 g / stk.
En singlepakket glutenfri burgerbolle bagt af majsstivelse, rismel, sojaprotein og psyllium. Burgerbollen er i en kvalitetsmæssig særklasse uden den smuldrende fornemmelse, som meget andet glutenfrit brød giver. En karton består af 20 poser med 1 stk i hver pose. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, majsstivelse 29%, rismel 8%, SOJAPROTEIN 5,5%, fortykningsmiddel (E415, E464), sukker, psylliumfrø 2,5%, solsikkeolie, gær, salt, surhedsregulerende middel (E262, E270), druesukker, linser, sukkersirup, druekoncentrat, gærekstrakt. Kan indeholde spor af æg, mælk, sesamfrø, valnødder, hasselnødder og mandler.Allergener
Indeholder
- Soja
Kan indeholde spor af
- Mandel
- Æg
- Hasselnød
- Mælk
- Sesamfrø
- Valnød
Opbevaring og håndtering
Ved -18 °C eller koldere. Må ikke fryses efter optøning.
Produktet er klar til brug efter optøning. Fjern folien og bag max 5 min. ved 190 °C i varmluftsovn, hvis der ønskes en sprød skorpe. Husk at bruge bagepapir, hvis produkterne bages på samme plader som almindelige brød med gluten.
| Oprindelsesland | Belgien |
|---|---|
| Produktionsland | Belgien |
| Holdbarhed (dage) | 365 |
| GTIN | 08715538006449 |
Næringsindhold
| pr. 100g | |
|---|---|
| Energi, kcal | 186 kcal |
| Energi, kJ | 786 kJ |
| Fedt | 2.3 g |
| - heraf mættede fedtsyrer | 0.3 g |
| Kulhydrater | 34 g |
| - heraf sukkerarter | 2.6 g |
| Kostfibre | 4.9 g |
| Protein | 4.9 g |
| Salt | 0.9 g |
| NutrientSodium | 360 mg |