Sandwichbolle Rustic Durum, grov
144 g / stk.
Sandwichbolle Rustic Durum, grov er bagt med fuldkornshvedemel, durum, havreflager og surdej. Bygmaltekstrakt sikrer den mørke farve og en anelse sødme som modspil til surdejen. Da brødene bages i stenovn er skorpen sprød og knasende. Brødene er Nøglehulsmærkede og desuden bagt i Danmark. En karton består af 1 pose med 25 stk. i hver. Egnet til veganere.
Ingredienser
Vand, DURUMHVEDEMEL 18%, HVEDEMEL, FULDKORNSHVEDEMEL 15%, HAVREFLAGER 10%, sigtet RUGMEL, HVEDEGLUTEN, tørret surdej (HVEDEMEL, surdejskultur), HVEDEFIBRE, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, gær, chicory fiber, emulgator (vegetabilsk E472e), druesukker, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af mælk og sesamfrø.Allergener
Indeholder
- Havre
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Sesamfrø
- Mælk
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Tages direkte fra frys. Bages i 11 min. i varmluftsovn ved 190°C.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 365 |
GTIN | 05701014030759 |
Wholesaler
BC Catering | 78526 |
---|---|
AB Catering | 78526 |
Dagrofa Foodservice | 43901 |
Hørkram | 34968338 |
Inco | 78526 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 236 kcal |
Energi, kJ | 997 kJ |
Fedt | 2.0 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.6 g |
Kulhydrater | 42 g |
- heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 6.2 g |
Protein | 9.4 g |
Salt | 0.91 g |