Sommerlig aspargesmad

Forberedelsestid

20 min

Rækker til

4

Opskriften er udviklet af Jesper Panorama fra Panorama Mad og Vin i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet.

Vi hylder smørrebrødet og det gode fuldkornsrugbrød. Vi sætter fokus på sæsonens grønt og simple stykker, som skal inspirere os alle til at lave smagfulde fuldkornssmørrebrød.

 

Find vores fuldkornsmærkede brød her.

 

Nyhed

Forberedelsestid

20 min

Rækker til

4

Opskriften er udviklet af Jesper Panorama fra Panorama Mad og Vin i samarbejde med Fuldkornspartnerskabet.

Vi hylder smørrebrødet og det gode fuldkornsrugbrød. Vi sætter fokus på sæsonens grønt og simple stykker, som skal inspirere os alle til at lave smagfulde fuldkornssmørrebrød.

 

Find vores fuldkornsmærkede brød her.

 

Ingredienser

4 stykker fuldkornslogomærket rugbrød

4 hvide asparges

4 grønne asparges

1 bakke ribs, ca. 100 g.

1 pose salatmix

4 skiver godt rugbrød

1 dl frisk ost (kan være Philadelphia)

Sådan gør du

Tilberedning

15 min

Sådan gør du
6  matchende resultater
26118 Fuldkornrugbroed i skiver_komprimeret
26118

Fuldkornsrugbrød i skiver og bagepose

1060 g / stk.
80203 Klosterbroed skaaret_komprimeret
80203

Klosterbrød

1100 g / stk.
26108_SBS_Klosterbroed_skiver_bagepose_komprimeret
26108

Klosterbrød i skiver og bagepose

1325 g / stk.
80204 Kernesund rugbroed_komprimeret
80204

Kernesund

1100 g / stk.
80324  Solsikkerugbroed_komprimeret
80324

Solsikkerugbrød

1100 g / stk.
222568 SBS_Skiveskåret_solsikkerugbrød_komprimeret
222568

Solsikkerugbrød i skiver og bagepose

1100 g / stk.
Loading...