Klosterbrød i skiver og bagepose
1325 g / stk.
Klosterbrød er klassisk dansk rugbrød bagt med rugsurdej og rugkerner. Surdejen er Schulstads egen, og den opfriskes med vand og mel og modner i 12 timer, inden der bages af den. Brødet er skåret i skiver og pakket i bagepose, hvilket giver ekstra god holdbarhed og saftighed. Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Der er ca. 28 skiver i hvert brød.
Ingredienser
Vand, RUGKERNER 21%, rugsurdej 21% (vand, FULDKORNSRUGMEL 9%, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 16%, sigtet RUGMEL 13%, rasp (ingredienser som i dette brød), salt tilsat jod, BYGMALTEKSTRAKT, eddike, gær, BYGFLAGER 0,5%, BYGMALTMEL, HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).Allergener
Indeholder
- Glutenholdigt korn
Opbevaring og håndtering
Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.
Optøs i posen i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur el. natten over på køl. Sættes på kold bageplade, bages 40 min. v/ 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden posen åbnes. BEMÆRK: Posen tåler IKKE bagning ved mere end de anbefalede 100 °C. Holdbarhed inden afbagning (i pose): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn v/ stuetemperatur.bagning ved mere end de anbefalede 100
Fortoldningskodeks | 19059030 |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (måneder) | 12 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 198 kcal |
Energi, kJ | 834 kJ |
Fedt | 2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0.5 g |
Kulhydrater | 35 g |
- heraf sukkerarter | 2.5 g |
Kostfibre | 10 g |
Protein | 5 g |
Salt | 1.2 g |