26108 Klosterbrod i skiver
Varenummer:26108

Klosterbrød i skiver og bagepose

1325 g / stk.

Klosterbrød er klassisk dansk rugbrød bagt med rugsurdej og rugkerner. Surdejen er Schulstads egen, og den opfriskes med vand og mel og modner i 12 timer, inden der bages af den. Brødet er skåret i skiver og pakket i bagepose, hvilket giver ekstra god holdbarhed og saftighed. Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Der er ca. 28 skiver i hvert brød. Egnet til veganere.

Ingredienser

Vand, RUGKERNER 21%, rugsurdej 19% (vand, FULDKORNSRUGMEL 9%, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 17%, sigtet RUGMEL, BYGMALTEKSTRAKT, salt tilsat jod, eddike, BYGMALTMEL, rapsolie, gær, HVEDEMEL, BYGFLAGER.

Allergener

Indeholder
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Optøs i posen i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur el. natten over på køl. Sættes på kold bageplade, bages 40 min. v/ 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden posen åbnes. BEMÆRK: Posen tåler IKKE bagning ved mere end de anbefalede 100 °C. Holdbarhed inden afbagning (i pose): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn v/ stuetemperatur.bagning ved mere end de anbefalede 100

Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 363

Wholesaler

BC Catering 202795
AB Catering 202795
Dagrofa Foodservice 42335
Hørkram 14503726
Inco 202795

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 201 kcal
Energi, kJ 847 kJ
Fedt 1.6 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.2 g
Kulhydrater 37 g
- heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 9 g
Protein 5.1 g
Salt 1.2 g
26108-400x340-klosterbroed-i-skiver
keyholelogo foodkorns dannebrologo
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad