26108 Klosterbrod i skiver
Varenummer:26108

Klosterbrød i skiver og bagepose

1325 g / stk.

Klosterbrød er klassisk dansk rugbrød bagt med rugsurdej og rugkerner. Surdejen er Schulstads egen, og den opfriskes med vand og mel og modner i 12 timer, inden der bages af den. Brødet er skåret i skiver og pakket i bagepose, hvilket giver ekstra god holdbarhed og saftighed. Brødet er Fuldkorns- og Nøglehulsmærket og bagt i Danmark. En karton består af 8 poser med 1 stk i hver. Der er ca. 28 skiver i hvert brød.

Ingredienser

Vand, RUGKERNER 21%, rugsurdej 21% (vand, FULDKORNSRUGMEL 9%, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 16%, sigtet RUGMEL 13%, rasp (ingredienser som i dette brød), salt tilsat jod, BYGMALTEKSTRAKT, eddike, gær, BYGFLAGER 0,5%, BYGMALTMEL, HVEDEMEL, melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener

Indeholder
  • Glutenholdigt korn

Opbevaring og håndtering

Ved -18°C eller koldere. Må ikke nedfryses igen efter optøning.

Optøs i posen i min. 1/2 døgn ved stuetemperatur el. natten over på køl. Sættes på kold bageplade, bages 40 min. v/ 100°C direkte i posen med clips. Lad brødet afkøle helt, inden posen åbnes. BEMÆRK: Posen tåler IKKE bagning ved mere end de anbefalede 100 °C. Holdbarhed inden afbagning (i pose): Max. 2 døgn på køl eller 1 døgn v/ stuetemperatur.bagning ved mere end de anbefalede 100

Fortoldningskodeks 19059030
Produktionsland Danmark
Holdbarhed (måneder) 12

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 198 kcal
Energi, kJ 834 kJ
Fedt 2 g
- heraf mættede fedtsyrer 0.5 g
Kulhydrater 35 g
- heraf sukkerarter 2.5 g
Kostfibre 10 g
Protein 5 g
Salt 1.2 g
26108-400x340-klosterbroed-i-skiver
key-hole foodkorns denmark-fl9_1
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad